Sport DNA-rapport med RAW DATA

59,00

Upptäck dina styrkor och undvik skador

Oavsett vilken sportnivå du vill uppnå. 24Genetics sportgenetiska test hjälper dig att lära känna din kropp, dess styrkor och svagheter och låter dig träna säkrare och undvika några av de skador du kan vara mer benägen att få. Informationen skriven i ditt DNA är ovärderlig, och vi förser dig med en omfattande rapport som inkluderar din atletiska, muskulära, metabola, kardiovaskulära och din predisposition för specifika skador.

* Slutrapporten kommer att bero på uppgifterna som ingår i det andra företagets RAW DATA-fil. Tillgängligt för användare av 23andme, MyHeritage, AncestryDNA och LivingDNA. Leveranstiden är cirka en vecka.

Viktig notering! Kom ihåg att för att beställa den här produkten MÅSTE du ha RAW DATA-filen från ett annat företags sekvensering. Du kan bifoga den just nu eller skicka den senare till info@24genetics.com.

Du kan också skicka din RAW DATA-fil vid ett senare tillfälle till info@24genetics.com

Träna hårt, träna smart

Att träna hårt räcker inte för att få ut det mesta av dig. Smart träning ger liv till mål och skador till ett minimum. Att känna sig själv är första steget till en bra träningsplan. Var den bästa idrottaren du kan vara.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong