Returer och återbetalningar

På 24Genetics försöker vi förse dig med all information du behöver så att du gör ett medvetet köp och vet exakt vilken tjänst du efterfrågar. Det kan dock hända att en kund ändrar sig och vill returnera en beställning.

För att försöka anpassa oss efter våra kunders önskemål har vi en process för att returnera beställningar, med villkor som beskrivs nedan.

Denna process för att returnera beställningar respekterar villkoren för utövande av Ångerrätten som finns i Klausul 11 ​​i KONTRAKTETS ALLMÄNNA VILLKOR (publicerade på vår webbplats), men gynnar och underlättar ännu mer utövandet av det av användarna.

Det finns 5 möjliga fall, beroende på tidpunkten för processen då begäran görs och statusen för DNA-kitet, eller vilken typ av produkt som efterfrågas.

1.- Om du ännu inte har mottagit kitet, begär avbokning via e-post och, efter att ha verifierat att beställningen inte har levererats, kommer vi att fortsätta att återbetala det totala beloppet som betalats via den betalningsmetod du använde, om du inte uttryckligen har på annat sätt. Återbetalningsbeloppet kommer att finnas tillgängligt på ditt konto inom 5 till 10 kalenderdagar. I händelse av att det inte är möjligt att returnera pengarna på samma sätt som används av skäl utanför 24Genetics kontroll, kommer det lämpligaste alternativet för återbetalning att sökas, vilket lämnar beloppet till ditt förfogande som en deposition.

2.- Om kitet är oförseglat kan du begära återbetalning via e-post och returnera kitet till oss inom 14 kalenderdagar från det datum du fick det. Frakten av produkten till våra kontor sker på din bekostnad.
När vi har tagit emot produkten kommer vi att återbetala det totala beloppet som du betalat enligt samma villkor och deadlines som beskrivs i föregående avsnitt.

Om kitet har öppnats eller om du redan har skickat ditt prov till oss, men vi har ännu inte påbörjat sekvenseringen, kan du begära avbrott i processen via e-post och vi kommer att fortsätta att återbetala köpeskillingen minus 50 €, som uppkomna utgifter . Du kommer att veta att vi har påbörjat sekvenseringsprocessen eftersom vi skickar ett bekräftelsemail. Återbetalningen kommer att göras under samma villkor och tidsfrister som anges i punkt 1.

Varje begäran om att returnera en beställning måste skickas till e-posten info@24genetics.com, inklusive ordernummer och köparens data.

4.- Om provet har sekvenserats återbetalas inte beställningen. Som vi sa i föregående punkt kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar starten av sekvenseringen. Från och med det ögonblicket kan vi inte acceptera returen av en beställning, men vi skickar dig naturligtvis den/de inhämtade rapporten(erna).

5. – Om din beställning inte innehåller ett salivuppsamlingsrör, eftersom det är begränsat till en genetisk rapport från en RAW DATA som redan finns tillgänglig (antingen tillhandahållen av dig eller tillgänglig på 24Genetics, eftersom du tidigare hade gjort ett test med vårt företag), och eftersom det i det här fallet inte finns något kit eller sekvensering, utan enbart tillämpning av vår algoritm, kan du begära avbokning via e-post så länge vår rapport inte har utfärdats, i vilket fall vi återbetalar 100 % av ditt köp i den ursprungliga betalningen metod, inom 5 till 10 kalenderdagar. I händelse av att det inte är möjligt att återbetala dina pengar på samma sätt som används av skäl utanför 24Genetics kontroll, kommer vi att leta efter det lämpligaste alternativet för återbetalning, och lämna beloppet till ditt förfogande som en insättning.
Om den begärda rapporten har genererats och skickats till dig är beställningen ej återbetalningsbar.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong