24Genetiktest av ADN
0 0,00

Faderns anor

An-

Hälsa

Kostrådgivning

Pharma

Sporter

Hud

Personlighet

All in One

mikroorganismer

PROMOTION!

 Allt i ett + CROSSDNA gratis

Promo hudvård

299,00

299,00

Ancestría faderlig

Faderns anor

Din fädernesläkting är en resa genom det kollektiva minnet av männen som kom före oss, de som med mod, beslutsamhet och hopp lämnade ett outplånligt avtryck på Y-kromosomen. Detta fascinerande genetiska arv, som gått i arv från far till son genom generationerna, är ett bevis på deras arv och bidrag till den mänskliga gobelängen. Varje variation i den kromosomen är en krönika av utmaningar som ställs inför, fattade beslut och drömmar som förs vidare.

När vi dyker in i den här studien upptäcker vi inte bara genetiska hemligheter, utan också berättelser om föräldrar, mor- och farföräldrar som med beslutsamhet och kärlek karvat ut vägen för kommande generationer. Från de som ledde stammar, försvarade sina länder eller utforskade nya horisonter, till de som i tysthet gjorde dagliga uppoffringar för sina familjers välbefinnande. Var och en av dem, på sitt sätt, bidrog till att forma historien och gav oss en del av vem vi är idag.

Medan mitokondrie-DNA förbinder oss med moderns essens, är Y-kromosomen en bro till männen som var en del av vår släktforskning. Även om modersfiguren har varit avgörande för vår överlevnad och kultur, är det viktigt att också hedra rollen som dessa män, som med ansträngning och engagemang också satt sin prägel på oss.

Och så, när vi reser den här genetiska vägen, kan vi föreställa oss de dalar och berg som våra fäder korsade, motgångarna de mötte och glädjen de firade. Slutligen tar denna resa oss till hjärtat av Afrika, där mänsklighetens ursprungliga hjärtslag började, där Y-kromosomen hade sitt ursprung, och där historien om oss alla flätas samman och påminner oss om människosläktet och det kombinerade arvet. av mödrar och fäder som gick före oss.

 

Det här avsnittet är endast tillgängligt för män eftersom det kräver läsning och analys av Y-kromosomen, inte tillgängligt för kvinnor.

Andra sektioner som ingår i anor DNA-test

Testa genético de ancestría geografica

Geografiska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de ancestría histórica.

Historiska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de ancestría étnica.

Etniska anor

Ancestría paterna

Moderns anor

Test av ADN av ancestros. Informera om ADN neandertal.

Neandertal-DNA

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong