24Genetiktest av ADN
0 0,00

Oral mikrobiotarapport för 24Genetics-kunder

149,00

Upptäck vad bakterierna i din mun kan berätta för dig

Munnen är den del av kroppen som är mest utsatt för patogener och förändringar. 24Genetics orala mikrobiotarapport ger dig insikter i vissa aspekter av din hälsa baserat på vad bakterierna som lever i din mun berättar för oss. Vårt test baseras på DNA-sekvensering av flera hundra bakterier som lever i din mun och balansen mellan dem. Denna balans är viktig, eftersom den kan vara direkt relaterad till dålig munhälsa och, indirekt, till andra typer av patologier. Att förstå dessa obalanser och deras möjliga konsekvenser är värdet av denna rapport.

Resultaten av Microbiota-studien återspeglar personens tillstånd vid den tidpunkt då salivprovet togs.

 

- Notera! Vi kan erbjuda dig din Oral Microbiota-rapport om ditt salivprov togs med rör och tratt (ej med pinne) och om det är högst 2 månader sedan provet togs.


Var är min exempelkod?
Din exempelkod finns uppe till höger i din 24Genetics-rapport.

Du kan också skicka din RAW DATA-fil vid ett senare tillfälle till info@24genetics.com

Värdet av att studera mikrobiotan

Till skillnad från genetik, vars variation under en livstid är praktiskt taget noll, utvecklas och förändras hela tiden mikrobiotan. Därför kommer resultaten av denna rapport också att skilja sig åt beroende på när den genomförs. Detta förtar inte ett jota från dess värde. Faktum är att det är helt vettigt att regelbundet utföra ett mikrobiotatest för att kontrollera utvecklingen av vissa aspekter av vår hälsa och för att bekräfta effekten av våra förändringar i vanor, på samma sätt som vi gör blodprover eller andra diagnostiska tester.

Dessutom kan framsteg inom vetenskaplig forskning förändra resultaten över tid. Nya bakterier och samband med olika aspekter av hälsa upptäcks ständigt, vilket kan förändra resultaten och slutsatserna av studier. På 24Genetics gör vi en stor ansträngning för att tillämpa nya och konsoliderade vetenskapliga rön i våra rapporter.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong