Om 24Genetics

De mest omfattande genetiska testerna på marknaden: 24Genetics

An-

Hälso

Kostrådgivning

Pharma

Sport

Hud

Personlighet

All in One

mikroorganismer

Varför 24Genetics?

24Genetics: Europas ledande företag för genetisk testning av härkomst, hälsa och välmående.

Med tusentals kunder i mer än 100 länder är 24Genetics ett av de mest relevanta företagen i branschen. Vi utför allt laboratoriearbete och algoritmisk bearbetning i Europa. Vi gör det enligt de strängaste europeiska reglerna. 24Genetics bildas av ett internationellt team med beprövad vetenskaplig prestige, och våra tester är erkända av NCBI. NCBI är världens ledande genetikorganisation. Vi skickar våra tester överallt i världen. Dessutom finns de på flera språk.

fullständigt dna -test

Det mest omfattande genetiska testet på marknaden: de 24 genetiktesterna.

Jämför bara antalet avsnitt och detaljnivån i vart och ett av våra tester. Till exempel kan vårt Ancestry-test visa din DNA-procent i tusentals regioner. Men många andra tester som finns på marknaden når inte ens 100. Vi berättar inte bara för dig från vilket land dina förfäder kommer ifrån. Men också från vilket autonomt samhälle och till och med vilken provins, i vissa fall. Vårt hälsotest har flera hundra sektioner, jämfört med mindre än 100 i det ledande amerikanska testet. Och medan andra tester bara har ett dussintal avsnitt relaterade till näring, hud eller sport, ger vi dig kompletta rapporter med hundratals avsnitt. Kort sagt, om du jämför oss med de andra testerna som finns på marknaden, kommer du att bekräfta att 24Genetics-testerna utan tvekan är de mest kompletta.

24 Genetikalgoritmer ger information av högre kvalitet

På 24Genetics vet vi att det finns två sätt att beräkna genetiska anlag. Så när vi vill beräkna ditt anlag för till exempel D-vitamin kan vi göra det utifrån två tillvägagångssätt:

– Som de flesta företag på marknaden gör. De använder en enda genetisk studie för att få resultat för hela befolkningen utan att ta hänsyn till om studien är giltig endast för män eller endast för kvinnor. eller om det bara är tillämpligt för den europeiska eller asiatiska befolkningen. Detta system är lättare att tillämpa, men det är också klart förbättrat.

– Som vi gör på 24Genetics. Genom att skapa en komplex algoritm som först identifierar ditt kön och härkomst. Därifrån tillämpar vi exklusivt de studier som passar din profil, till exempel europeiska kvinnor. Från och med denna tidpunkt kunde vi bara tillämpa en studie. Men våra tester kombinerar en mängd vetenskapligt validerade publikationer för deras kvalitet och konsensus. Detta gör att vi kan tillämpa all tillgänglig vetenskaplig kunskap för att beräkna dina genetiska anlag.

Vi kan säga att vår teknologi ligger två år före alla andra genetiska tester på marknaden.

fullständigt dna -test

Ett DNA-test, 7 rapporter

Vi är DNA-testningsföretaget direkt till konsument med den största produktportföljen i världen. Med bara ett kit har du allt. Du kan beställa ditt paket idag med våra 7 rapporter: Hälsa, Farmakogenetik, Nutrigenetik, Sport, Hudvård, Personlighet och Ancestry. Eller så kan du också köpa en enstaka rapport nu, och den dag du behöver den kan du beställa vilken annan rapport som helst från vårt breda sortiment, och du behöver inte skicka ett nytt kit.

fullständigt dna -test

Den bästa tekniken: Illumina och bara Illumina

Du kan göra billiga genetiska tester, eller så kan du göra kvalitetstester. Vi har valt kvalitet. Vårt genetiska test är 100 % baserat på Illuminas teknologi. Illumina är det mest prestigefyllda sekvenseringsföretaget på marknaden. På Illumina-maskiner, med Illumina-chips och i ett europeiskt laboratorium. Vi strävar efter att garantera högsta kvalitet.

fullständigt dna -test

Sekretess och mer integritet

Vi tar din integritet till det yttersta. Vi går långt utöver vad europeiska lagar kräver av oss. Från det ögonblick du gör testet blir ditt prov en anonym kod. Inte ens din rapport kommer att bära ditt fullständiga namn.

fullständigt dna -test

På 24Genetics säljer vi inte dina genetiska data.

De flesta av de stora företagen i branschen gör vinst genom att sälja din genetiska information. Att erbjuda dig ett billigt test och sedan sälja dina DNA-data är en vanlig praxis. Särskilt i utomeuropeiska företag. Bestäm inte enbart baserat på ett lågt pris. Var medveten om vad som kan ligga bakom. Informera dig själv innan du väljer det företag som ska testa dina gener.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong