24Genetiktest av ADN
0 0,00

Nutrigenetics DNA-rapport med RAW DATA

69,00

Smart att äta till hands

Andra går ner i vikt, och det gör du inte, äter samma och tränar likadant? Återigen, nyckeln kan ligga i dina gener. Vårt nutrigenetiska test ger dig information om din benägenhet för olika typer av dieter (Medelhavet, lågfett, lågkolhydrat) att ha ett underskott av vissa vitaminer eller högt kolesterol, bland annat. Och om du trodde att mellanmål var en vana, kanske det är skrivet i dina gener. Ta reda på det nu med 24Genetics.

 

* Slutrapporten kommer att bero på uppgifterna som ingår i det andra företagets RAW DATA-fil. Leveranstiden är cirka en vecka.

Viktig notering! Kom ihåg att för att beställa den här produkten MÅSTE du ha RAW DATA-filen från ett annat företags sekvensering. Du kan bifoga den just nu eller skicka den senare till info@24genetics.com.

Du kan också skicka din RAW DATA-fil vid ett senare tillfälle till info@24genetics.com

Välj den bästa dieten för att gå ner i vikt.

Det första steget när du bestämmer dig för en diet är att känna dig själv, och genetiken har mycket att berätta för oss i detta avseende. Upptäck sedan kosten som gör att du kan gå ner i vikt mer effektivt. När du planerar en diet, Nutrigenetics gör stor skillnad. Vi ser ofta människor gå ner i vikt på en diet som helt enkelt inte fungerar för oss. Det är dags att se vad våra gener har att säga oss i detta avseende.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong