Nutrigenetics: Nutrition Genetic Test

Hur kan Nutrigenetics hjälpa mig?

 

Livsmedel känns annorlunda för var och en av oss. Inte heller behöver vi alla ta samma mängder av samma näringsämnen, och vi hittar inte heller samma viktminskningsdieter lika effektiva. Skillnaden är i nutrigenomik.

Vår genetiska näringstest hjälper oss att:

  • mata oss på ett hälsosammare sätt: för att vi ska veta vilka näringsämnen vi behöver mer och vilken typ av kost är friskare för oss
  • gå ner i vikt mer effektivt: vi kan se med vilken typ av kost vi kommer att gå ner i vikt snabbare
  • Lära känna varandra bättre: du kommer att veta om du är predisponerad för övervikt, känner dig full, tenderar vissa smaker ...
  • se förhållandet mellan vår hälsa och mat: Du kommer att se din tendens till högt kolesterol, risk för onormala nivåer av triglycerider ...
  • och mer.

nutrigenetics nutrigenomics rapport

Ladda ner provrapport för män: engelska, tyskfranskaitaliensk, polska Och spanska

Nutrigenetics

Ladda ner provrapport för kvinnor: engelska, tyskfranskaitaliensk, polska Och spanska

Tack detta genetiskt test, vet du mer om dig, varför det påverkar mer eller mindre koffein än andra eller varför är mer girig, eller om du känner vissa kostnader fler smaker ...

Om du vill gå ner i vikt, Nutrigenetics kan hjälpa dig, mycket. Vi kommer att se predispositionen på vilken typ av viktminskning diet kommer att vara mest effektiva. Det finns gener som kan visa vissa tendenser för att bli feta, känna sig mättade och vilja vilja äta. Med nutrigenomics kan du hitta det mest effektiva sättet att gå ner i vikt och må bättre än någonsin. 

Oavsett om du vill veta mer om dig själv för att få dig bättre, som om du vill gå till en nutritionist och ha de bästa verktygen, är Nutrigenética-testet av 24Genetics din bästa tillgång.

PRODUKTRUTA 24GENETIK NUTRIGENETICA

Jag vill köpa min NUTRIGENETIC TEST  

GRATIS ÅLDER I

Vår Nutrigenetic Report har dessa avsnitt:

 

Din hälsosamaste näring:

Här kan du se din genetiska predisposition mot vissa näringsämnen och din tendens att konsumera vissa typer av mat.

Vitaminer och mineraler:

Vi kan se hur dina gener påverkar metaboliseringen av olika vitaminer och mineraler. Med detta kan du se vilken typ av vitaminer och mineraler du borde ta mer och på vilket sätt.

Ta hand om dig själv:

Vi studerar din förutsättning för onormala nivåer av de två typerna av kolesterol och din risk att leda till höga nivåer av triglycerider.

Dina sinnen:

Dina gener kommer att berätta för oss om du brukar vara en girig person, om du pissa och även hur koffein kan påverka dig.

Din vikt och dig:

Se din genetiska anlag för övervikt, din svårt att gå ner i vikt och den viktigaste delen, vilken typ av kost kommer att vara mest effektiva i att förlora vikt.

Vårt Nutrigenomics-test är en enkel och tydlig rapport om de predispositioner som dina gener säger att vi kan ha. Om du vill få ut mesta möjliga av din genetiska information, är vårt råd att anställa tjänster av en professionell inom genetisk rådgivning. 

 

Den genetiska informationen från 24genetics är endast giltig för forskning, information och utbildning. I inget fall gäller det för klinisk användning.

 

Frågor och svar: 

 

Var är det här testet tillgängligt?

På hela planeten. Placera din beställning på webben och vi skickar den till alla hörn av världen.

 

I detta test kan jag se matintoleranserna?

Nej, ett genetiskt test har ingenting att göra med ett matintoleransprov, eller med test av matallergier. De är olika tester som erbjuder olika uppgifter. Genetiska tester är mer komplexa och kostsamma.

 

Hur är det här nutrigenetiska testet gjort?

Det är väldigt enkelt Vi skickar dig ett kit med en bomullspinne som du måste gnugga i munnen efter några enkla instruktioner. Beroende på var du bor och tjänsten är avtalad tar vi upp det av en budbärare eller vi ber dig skicka det till oss. 

 

Ska jag göra drastiska förändringar i behandlingen av min hälsa eller kost med data från detta nutrigenetikprov?

Nej, någon förändring du vill göra i din hälsa bör analyseras av en expertgenetiker och konsulteras med specialiserade läkare och nutritionister. 

 

Är allt beroende av mina gener?

Nej, vår kropp svarar på många omständigheter. Genetik är en av dem och det viktigaste.

 

Är alla nutrigenetiska tester desamma?

Nej, vårt Nutrigenético-test är möjligen det mest kompletta som finns på marknaden. 

 

Vad är det här näringsmässiga genetiska testet baserat på?

Det bygger på genetiska studier som internationellt konsolideras och accepteras av det vetenskapliga samfundet. Det finns vissa organismer och vetenskapliga databaser där studier publiceras där det finns en bred konsensusnivå. Våra genetiska tester utförs genom att tillämpa dessa studier på genotypen hos våra kunder.

 

PRODUKTRUTA 24GENETIK NUTRIGENETICA

Jag vill köpa min NUTRIGENETIC TEST 

GRATIS ÅLDER I

Några studier som bygger på våra rapporter:

DNA Internationa

×

Logga in

×

Popup AIO 299