24Genetiktest av ADN
0 0,00

Neandertal-DNA

An-

Hälsa

Kostrådgivning

Pharma

Sporter

Hud

Personlighet

All in One

mikroorganismer

PROMOTION!

 Allt i ett + CROSSDNA gratis

Promo hudvård

299,00

299,00

ADN Neandertal

Neandertal-DNA

Neandertalarnas DNA-test är en resa in i hjärtat av förhistorien, till en tid då våra direkta förfäder gick sida vid sida med en annan intelligent art: neandertalarna. Under årtusenden interagerade dessa två arter på olika nivåer och lämnade påtagliga spår av deras samexistens i grottor och verktyg, och osynliga men lika betydelsefulla spår i själva väven i vårt genom.

Under dessa avgörande år av samexistens fanns det inte bara konfrontationer och tävlingar, utan också stunder av utbyte, samarbete och till och med intim interaktion, vilket ledde till genetisk korsning. En del av oss bär stolt på dessa genetiska spår, vittnesbörd om ett förflutet där barriärerna mellan arter bleknade innan den mänskliga erfarenhetens universalitet.

Med vetenskapens och genetikens framsteg är neandertalarvet inte längre ett mysterium gömt i vårt DNAs fördjupningar. Sedan den monumentala upptäckten av neandertalgenomet 2010 har forskarvärlden arbetat outtröttligt för att förstå och avkoda detta arv. Varje genombrott, varje studie, tar oss ett steg närmare att förstå neandertalarnas liv och kultur, såväl som omfattningen och karaktären av vårt förhållande till dem.

Vårt neandertal-DNA-test är mer än bara en genetisk avläsning. Det är en spegel av det förflutna, ett fönster in i en värld där människor och neandertalare gick sida vid sida. Genom att upptäcka hur mycket neandertal-DNA du bär i dig, ansluter du inte bara till dina förfäder, utan hedrar också en art som, även om den är utdöd, lever kvar i många av oss. Det här är din chans att återknyta kontakten med en bortglömd del av dig själv, en del som mot alla odds har överlevt under tusentals år.

Andra sektioner som ingår i anor DNA-test

Testa genético de ancestría geografica

Geografiska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de ancestría histórica.

Historiska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de ancestría étnica.

Etniska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de haplogrupo maternal.

Moderns anor

Ancestría paterna

Faderns anor

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong