24Genetiktest av ADN
0 0,00

Mikrobiota test

199,00

Lär känna bakterierna i munnen.

Munnen är den del av kroppen som är mest utsatt för patogener och förändringar. Upptäck alla bakterier som lever i din mun med vårt mikrobiotatest. Vi analyserar hundratals bakterier för att upptäcka obalanser och förebygga patologier. Denna balans mellan de olika typerna av bakterier är väsentlig, eftersom den är direkt relaterad till munsjukdomar och indirekt till besvär i andra delar av kroppen. Få värdefull information om din hälsa med vårt mikrobiomtestkit och förutsäg olika tillstånd framgångsrikt.

Värdet av mikrobiotatestning

Till skillnad från genetik, vars variation genom livet är praktiskt taget noll, utvecklas och förändras mikrobiota ständigt. Därför kommer resultaten av denna rapport också att skilja sig åt beroende på när den utförs. Detta är dock skilt från ett jota av värde. Det är helt vettigt att utföra ett mikrobiomtest med jämna mellanrum för att kontrollera utvecklingen av vissa aspekter av vår hälsa och bekräfta effekterna av våra förändrade vanor; på samma sätt gör vi ett blodprov eller andra diagnostiska tester, vars resultat är fullt giltiga.

På 24Genetics rekommenderar vi alltid att du delar mikrobiota- och DNA-testrapporten med din remitterande läkare innan du gör några drastiska förändringar i din livsstil. Å andra sidan är dessa tester inte ett substitut för ytterligare diagnostiska tester, såsom tandläkarkonsultationer.

 

Vetenskapliga framsteg och mikrobiotester

En annan faktor som kan påverka resultaten av mikrobiotatestet på lång sikt är den vetenskapliga forskningens framsteg. Nya samband mellan oral mikrobiota och olika aspekter av hälsa identifieras ständigt, som kan modifiera resultaten och slutsatserna av studier. 

På 24Genetics gör vi en stor ansträngning för att tillämpa de nya konsoliderade vetenskapliga rönen på våra rapporter. Vårt mikrobiotatest är baserat på en metagenomisk analys av mer än 100,000 XNUMX sekvenser i din saliv, gjord med en komplex proprietär algoritm. 

Vårt mål är att ge dig fullständig och kontrasterad information om din allmänna hälsa för att lära känna dig själv på djupet med frågor som utan ett test skulle kunna förbises.

 

Vad ingår i paketet:

 • salivsamlare
 • Latex handskar
 • Instruktioner
 • Fraktpåse
 • Formulär för att registrera ditt kit.
KIT ADN för att köpa ett hus

video hur 24genetics s
Lätt att köpa och lätt att ta. Kolla på denna videon.

Ditt kit kommer att vara komplett i fyra enkla steg, och du behöver bara registrera det här

Den genetiska informationen som tillhandahålls av 24Genetics är endast giltig för forskning, information och utbildningsändamål. Det är inte i något fall giltigt för klinisk eller diagnostisk användning.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong