Sekretesspolicy

Sekretesspolicy för den nuvarande från 25 2018 RGPD i maj XNUMX:

I 24Genetics vet vi hur viktigt det är att dina uppgifter är integritet och vi strävar efter att skydda dem på ett lämpligt sätt. Därför bekräftar vi att vi har börjat tillämpa den nya europeiska databeskrivningsförordningen (RGPD).


Det här är de viktigaste punkterna i förhållande till de produkter och tjänster du har samarbetat med 24Genetics:


• Vi analyserar de risker som varje databehandling kan ha, vilket gör att vi kan bestämma vilka säkerhetsåtgärder som ska tillämpas hela tiden.

• Vi har utsett en dataskyddsdelegat (DPD), som hjälper oss att följa dataskyddsbestämmelserna som rådgör och övervakar alla de behandlingar vi utför. Dessutom är DPD till ditt förfogande för att svara på frågor som rör behandling av dina personuppgifter.

• I 24Genetics tar vi alla åtgärder till vårt förfogande för att förhindra cyberattacker. Om det däremot bryter mot vår säkerhet som påverkar dina personuppgifter, informerar vi det spanska dataskyddskontoret för att hjälpa oss att hantera händelsen och om situationen är allvarlig. Den åtgärd som vi anser är mest effektiva och drastiska är att inte ha våra kunders genetiska data på vår hemsida, så om vi hade en cyberattack kunde de inte hitta sådan information.

• Ibland, för att förse dig med våra tjänster, underlevererar vi till specialiserade företag (till exempel kurirföretag) som kan ha tillgång till dina personuppgifter för att utföra sitt arbete. Vi tillämpar i alla fall en noggrann process för att välja leverantörer, för att se till att de överensstämmer med bestämmelserna om dataskydd.

• När det gäller ditt DNA-prov, från det ögonblick som ditt prov anländer blir det anonymt; det vill säga ingen i vårt team eller i våra laboratorier eller medarbetare vet vilken person som motsvarar provet, de vet bara en kod och har inte tillgång till att se vem den här koden motsvarar. När provet är sekventerat kvarstår den genetiska informationen anonym och, som om det inte var tillräckligt, färdas all genetisk information krypterad. Endast vid tidpunkten för att skicka rapporterna korsas koderna med den klient som de tillhör. Också i motsats till andra laboratorier, dina resultat och din genetiska karta inte publiceras online, lagrar vi inte informationen på vår hemsida, därför är de inte tillgängliga för någon hacker.

Med tanke på denna utveckling har vi ändrat vår dataskyddspolicy. De väsentliga aspekterna av databehandling vi har inte ändrats, men vi har inkluderat mer information så att du kan veta alla detaljer.

Vem ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter?

Den person som ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter är Bou Trade Labs SL (24Genetics) och adress: Paseo de la Castellana 95 15A-anläggningen, 28046 i Madrid.

Som vi sagt har vi utsett en dataskyddsdelegat som kommer att se till att dina uppgifter behandlas ordentligt och löser eventuella tvivel, frågor eller förslag som du kan ha. Du kan kontakta honom genom att skicka ett brev till hans uppmärksamhet, till den adress som vi har angett i föregående stycke eller via e-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.

Hur har vi fått dina uppgifter och vilka uppgifter ska vi använda?

De personuppgifter vi behandlar kommer från den berörda personen.

Några av dessa uppgifter är dessa:

1.- Email: Genom det kan vi kommunicera med dig och hålla dig informerad om nyheter och uppdateringar av plattformen. Du kommer alltid att ha möjlighet att prenumerera från våra e-postmeddelanden eller ensam prenumerera uteslutande i vissa meddelanden från din användarprofil.

2.- Namn och efternamn / Företagsnamn: Med dessa uppgifter kan vi fakturera våra tjänster eller att du fakturerar oss din inom plattformen. Det är viktigt att dessa uppgifter är helt riktiga med tanke på de rättsliga och skattemässiga förpliktelser som vi måste uppfylla.

3.- DNI / NIF: Som i föregående fall hjälper det oss att betala dig eller fakturera oss för dina tjänster.

4.- Post / finans / social adress: Det är viktigt att vi känner till din adress för skatt och logistik.

5.- Kontakt telefonnummer: För att få bättre kommunikation med våra annonsörer kan vi begära ett kontaktnummer för att erbjuda dig personlig uppmärksamhet.

6.- Betalningsdata: Dessa uppgifter är nödvändiga för att utföra betalningstransaktionerna för våra tjänster eller för att betala beloppet mot faktura som redaktörerna skickar oss.

Betalningssättet vi använder är följande:

- Betalnings- eller kreditkort: På 24Genetics.com använder vi STRIPE betalnings gatewayen. Sekretesspolicyen för denna plattform är offentlig och kan höras här: STRIPE sekretesspolicy.

- Banköverföring: detta betalningsmedel kräver att du skickar oss ett bevis på överföring till det angivna mailet. Var och en av de inkomna kvitton behandlas baserat på vår integritetspolicy och förstörs när överföringen är flytande i det aktuella kontot som tilldelats. I inget fall lagrar 24Genetics.com sådan information.

- PayPal: Det här betalningssättet är väldigt populärt bland våra användare. Användaren som väljer den omdirigeras till PayPal-plattformen och dess säkra miljö. 24Genetics.com klarar inte några data inom denna plattform. För mer information om PayPal: s sekretesspolicy: PayPal: s sekretesspolicy.

7.- Spårnings-ID genom spårningsprogram: Vanligtvis är alla våra användare tilldelade ett spårnings-ID som hjälper oss att förstå hur vi ska bete sig när vi surfar på vår webbplats eller plattform. Dessa data hjälper oss att förbättra användarupplevelsen och under inga omständigheter används de till andra ändamål.

8.- Antal KIT: det är etiketten som du klistrar in i DNA-provet och i de dokument som du skickar oss och där du kommer att förbli.

9.- Beställningsnummer: med vilka vi kommer att identifiera var och en av dina beställningar.

Vad ska vi använda dina personuppgifter för?


Vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

1. Service Leverans: Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig så att vi kan förse dig med vår tjänst, annars kommer du inte att kunna njuta av det. Tjänsten tillhandahåller följande problem:

Hantera skapandet av ditt användarkonto och låta dig använda eller ändra det. För att kunna njuta av tjänsten är det nödvändigt att du skapar ett konto och att du identifierar dig som användare. Du kan ändra de personuppgifter du har lämnat när som helst genom avsnittet "Mitt konto" som ingår i webbplatsens nedre meny. Underlätta dig via e-postadressen som du har gett oss med motsvarande fakturor. Erbjuder dig den bästa vård och hjälp. Genom vårt hjälpcenter kan vi när som helst erbjuda hjälp vid eventuella tvivel, kommentarer, förslag eller incidenter relaterade till den tjänst som du vill fråga oss.

2. Utför marknadsföringsåtgärder: Vi använder dina personuppgifter för att skicka dig nyheter, produkter och kampanjer relaterade till 24Genetics.

I vilket fall som helst, kom ihåg att du kan när som helst avregistrera dig från dessa meddelanden. För att göra detta måste du helt enkelt klicka på "Avsluta" -länken i någon av kommunikationerna.


3. Förbättra vår service: I 24Genetics arbetar vi kontinuerligt med att förbättra applikationen och webbplatsen och därför utförs vi test, undersökningar och analytiska studier och utvecklar nya produkter som slutar förbättra kvaliteten på Tjänsten. De gör att vi kan optimera den, göra den mer funktionell och anpassa den till dina behov (genom att till exempel erbjuda möjligheten att ange dina inställningar, den valda konfigurationen eller dina frekventa platser). Sådana arbeten kräver många gånger användningen av några av dina personuppgifter.

4. Förhindra bedrägerier: För att förhindra eventuellt bedrägeri mot dig och mot 24Genetics har vi genomfört åtgärder som gör vår plattform till en säker plats.

5. Konsultera din åsikt om 24Genetics: Vi tycker att det är mycket användbart att känna din åsikt om 24Genetics för att göra strategiska beslut som gör oss till ett företag anpassat till våra användares intressen och bekymmer. Därför kan vi på några stunder be dig svara på en enkel undersökning för att veta vad din uppfattning handlar om oss. Tänk på att vi är intresserade av att veta användarnas åsikter på ett statistiskt sätt. Därför, när vi får din åsikt, fortsätter vi att pseudonymisera det, det vill säga dina svar kommer bara att kopplas till en kod. Därefter pseudonimizada leverera information till den enhet som hjälper oss att utföra dessa studier så att du kan analysera den med synpunkter från många användare och att utveckla en statistisk studie på bilden och uppfattningen du har på 24Genetics.

Naturligtvis behöver du inte ge oss din åsikt om du inte vill.

Hur länge kommer vi att behålla dina personuppgifter?


Perioden för bevarande av dina personuppgifter beror på var och en av de ändamål som vi använder dem för. I följande stycke anger vi dig under hur lång tid eller fram till vilket ögonblick vi ska spara dina uppgifter i förhållande till var och en av syftena:


1. Ge tjänsten: Vi använder dina personuppgifter tills du bestämmer dig för att sluta använda vår tjänst, för vilken du måste radera ditt användarkonto. Medan du inte prenumererar, fortsätter vi att behandla dina personuppgifter för detta ändamål. Observera att om det finns ett problem i avvaktan på en resolution som rör tjänsten, försöker vi lösa det innan du kan avregistrera.


2. Utför marknadsföringsåtgärder: Vi använder dina personuppgifter tills du begär att vi slutar göra det, oavsett om du fortsätter att använda vår tjänst eller har avstängt. Tänk på att du kan fråga oss om att sluta skicka dig nyheter, erbjudanden och personliga kampanjer när som helst. Du klickar helt enkelt på länken "Unsubscribe" i någon av våra meddelanden.


3. Förbättra vår service och åsikt om 24Genetics: Vi använder dina personuppgifter tills du bestämmer dig för att sluta använda vår tjänst, för vilken du måste radera ditt användarkonto. Medan du inte prenumererar, fortsätter vi att behandla dina personuppgifter för detta ändamål.

4. Förhindra bedrägerier: Som i det föregående fallet använder vi dina personuppgifter tills du bestämmer dig för att sluta använda vår tjänst, för vilken du måste radera ditt användarkonto. Medan du inte prenumererar, fortsätter vi att behandla dina personuppgifter för detta ändamål.

Varför är det tillåtet för oss att använda dina personuppgifter?


I 24Genetics använder vi endast dina personuppgifter på ett lagligt sätt, enligt vad som krävs enligt gällande bestämmelser i saken. För detta behöver vi ha en tillräcklig rättslig grund. Nedan anger vi vad som är den rättsliga grunden, det är varför det är tillåtet för oss att använda dina personuppgifter för alla de ändamål som beskrivs i föregående avsnitt.

1. Ge tjänsten: Användning av dina personuppgifter är nödvändigt för att kunna genomföra det avtal som förenar oss med dig från det ögonblick du accepterar våra användarvillkor. Annars kommer du inte att kunna njuta av tjänsten.


2. Utför marknadsföringsåtgärder: Vi använder dina personuppgifter för att skicka dig nyheter, erbjudanden och kampanjer baserat på din profil endast om du har gett oss ditt samtycke till det. De meddelanden som vi skickar dig kan göras via e-post, SMS, appar, etc. Kom ihåg att du kan när som helst fråga oss om att sluta skicka dig dessa personliga meddelanden.


3. Förbättra vår service: Vi anser att vi i 24Genetics har ett legitimt intresse att utföra test, undersökningar och analytiska studier som förbättrar kvaliteten på vår service, gör det möjligt för oss att göra det mer funktionellt och anpassa det till era behov. Vi anser att denna behandling också gynnar dig direkt, eftersom du kommer att kunna njuta av en tjänst som löser dina behov av rörlighet med större precision.


4. Förhindra bedrägerier: Vi förstår också att 24Genetics har ett legitimt intresse att försöka förhindra eventuellt bedrägeri relaterat till Tjänsten. Denna behandling är positiv för 24Genetics och även för dig, eftersom det kommer att göra det möjligt för oss att använda procedurer som försöker undvika bedräglig användning av Tjänsten.

5. Konsultera din åsikt om 24Genetics: Vi tror att vi har ett legitimt intresse att känna till den uppfattning du har om 24Genetics, eftersom det kommer att göra det möjligt för oss att fatta strategiska beslut som anpassar oss till alla användares behov och problem. Dessutom förstår vi att användningen av dina personuppgifter för detta ändamål är förenlig med tillhandahållandet av tjänsten.


Ska vi dela dina personuppgifter med tredje part?


Ja. För att låna tjänsten med högsta kvalitet måste vi dela dina personuppgifter med exempelvis budfirmor och andra partners 24Genetics med externa leverantörer som hjälper oss med olika frågor relaterade till tjänsten och med tredje part. Volymen och typen av personuppgifter som vi delar är minimala: det är begränsat till de strikt nödvändiga för att vår service ska kunna fullföljas och överensstämma med övriga juridiska skyldigheter. Vi ser till att alla våra leverantörer som har tillgång till någon av dina personuppgifter kan konfidentiellt, lojalt och noggrant följa gällande bestämmelser om dataskydd. För detta ändamål kräver vi att du formaliserar specifika avtal som reglerar användningen av dina personuppgifter.

Vilka är dina rättigheter i frågor som rör dataskydd?

Som användare av 24Genetics har du en serie rättigheter så att du alltid kan bestämma och kontrollera hur vi använder dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter när som helst och gratis (såvida inte din begäran är överdriven eller ogrundad). Att utöva en av dina rättigheter måste du helt enkelt göra via e-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.. Så att vi kan uppfylla din förfrågan måste vi se till att det verkligen är du, så det är möjligt att vi begär någon typ av dokument. Vi skulle också uppskatta om du kunde ange rätten du vill träna. Om din förfrågan inte uppfyller ovanstående krav kommer vi att be dig att fylla i det.

I synnerhet har du följande rättigheter:

Access. Du kan be oss att ange om vi använder dina personuppgifter eller inte. Om vi ​​använder dem ska vi också överföra ytterligare information, till exempel vilken personlig information vi har om dig, vad vi använder dem för, de enheter vi delar dem med, under vilken period vi ska behålla dina data eller om vi gör det profiler, bland andra frågor.
Rättelse. Du kan be oss att ändra några av de personuppgifter vi har om dig för att vara exakta och aktuella. Faktum är att du måste hålla de personuppgifter som visas i ditt användarkonto alltid uppdaterade. Du kan göra det i avsnittet "Mitt konto" tillgängligt från den nedre menyn.
undertryckande. Du kan be oss att radera de personuppgifter vi har om dig när de inte längre är nödvändiga för det syfte som vi använder dem när du tar tillbaka ditt samtycke, om vi bara försöker utveckla ändamål baserat på den.
begränsning. Du kan be oss att tillfälligt begränsa användningen av dina personuppgifter när du anser att dina uppgifter inte är korrekta, tills vi verifierar eller uppdaterar det (tänk på att du under tiden inte kommer att kunna njuta av tjänsten). när vi inte längre behöver dem att utföra de syften som anges i föregående avsnitt men du föredrar att vi behåller dem så att du kan utöva eller försvara dig själv mot fordringar och när du motsätter oss att du använder dina data för något av syftena som ingår i numret 2 av 4-avsnittet i denna sekretesspolicy, medan vi bedömer om det berättigade intresset vi har i 24Genetics råder över din rätt att motsätta oss att använda dem.
bärbarhet. Du kan be oss att ge dig direkt eller att leverera till en annan enhet, när det är tekniskt möjligt, en strukturerad fil som vanligtvis används och läses av ett datorsystem, innehållande personuppgifter relaterade till de avtalade produkterna.
Krav. Du kan ansöka om anspråk hos den behöriga kontrollmyndigheten om dataskydd. I ditt fall är den behöriga myndigheten följande: Spanska byrån för dataskydd:
Opposition. Du kan göra invändningar mot oss med hjälp av dina uppgifter för något av de ändamål som anges i 2-numret i avsnittet 4 i denna sekretesspolicy. Vi vill särskilt påminna dig om att du kan fråga oss om att sluta analysera din profil för att skicka reklamkampanjer.


Ska vi uppdatera denna sekretesspolicy?


Det är möjligt Observera att om vi av någon anledning beslutar oss för ändringar i vår sekretesspolicy informerar vi dig omedelbart innan ändringarna blir tillämpliga. På så vis kan du veta hur vi tänker använda dina personuppgifter innan vi börjar göra det.

cookies Policy

Vad är cookies?
En cookie är en fil som laddas ned till din dator när du kommer åt vissa webbsidor. Cookies tillåter en webbsida att bland annat lagra och hämta information om användarens eller deras dators surfvanor och beroende på vilken information de innehåller och hur de använder sin utrustning kan de användas för att känna igen användaren .

Varför använder webbplatsen cookies?
Den här webbplatsen använder cookies för en rad olika ändamål, inklusive:
Analys: är de cookies som behandlas av oss eller tredjepart tillåter oss att kvantifiera antalet användare och därmed utföra mätning och statistisk analys av användningen av användarna av tjänsten. För att göra detta analyserar vi din webbläsning på vår hemsida för att förbättra användarupplevelsen.
Reklam: är de cookies som är utformade för att erbjuda annonser som visar produkter och / eller personliga banners som med hänsyn till de senaste användarvanorna kan vara av intresse för användaren.

Vilka kakor använder vi?

Vi använder i grund och botten Google cookies (analytics, adwords ..) och vår egen för att hålla sessionerna öppna.

Hur kan du konfigurera eller inaktivera dina cookies?
Du kan tillåta, blockera eller ta bort cookies som är installerade på din dator genom att konfigurera alternativen för din webbläsare. Om de inte tillåter installation av cookies i din webbläsare kan du inte att kunna komma åt en del av de tjänster och din upplevelse på vår webbplats kan vara mindre satisfactoria.En följande länkar har till ditt förfogande alla uppgifter för att konfigurera eller Inaktivera dina cookies i varje webbläsare:

- Google Chrome

- Mozilla Firefox

- Internet Explorer

- safari

- Safari för IOS (iPhone och iPad)

- Chrome för Android

DNA Internationa

×

Logga in