24Genetiktest av ADN
0 0,00

Historiska anor

An-

Hälsa

Kostrådgivning

Pharma

Sporter

Hud

Personlighet

All in One

mikroorganismer

PROMOTION!

 Allt i ett + CROSSDNA gratis

Promo hudvård

299,00

299,00

Ancestría historica

Historiska anor

Är du redo att ge dig ut på en upptäcktsresa in i din släktlinje? Genetic Heritage är en fängslande bok som avslöjar berättelser som överskrider generationer. Tack vare vetenskapens anmärkningsvärda framsteg håller vi nu nyckeln för att låsa upp de dolda sidorna. 24Genetics historiska härkomstrapport är din guide, och erbjuder en omfattande utforskning av ditt historiska ursprung, som sträcker sig tillbaka till den paleolitiska eran.

För att utveckla dina historiska härkomster använder vi en omfattande referensdatabas, inklusive prover från alla historiska perioder som ingår i studien och flera geografiska ursprung, för att täcka hela mänsklighetens historia från paleolitikum till 1300 över åtta historiska perioder, definierade med hänsyn till början av utvecklingen av olika socioekonomiska och kulturella aktiviteter, som varierar beroende på jordens många geografiska områden:

 • Övre paleolitikum (före 10,000 XNUMX f.Kr.)
 • Mesolitikum (från 10,000 5,000 till XNUMX XNUMX f.Kr.)
 • Neolitikum (från 5,000 3,000 till XNUMX XNUMX f.Kr.)
 • Metallåldern (3,000 1,300 till XNUMX XNUMX f.Kr.)
 • Forntid (från 1,300 500 till XNUMX f.Kr.)
 • Klassisk antiken (från 500 f.Kr. till 500 e.Kr.)
 • Högmedeltid (från 500 till 1,000 XNUMX e.Kr.)
 • Hela medeltiden (från 1,000 1,300 till XNUMX XNUMX e.Kr.)

Vår metodik är inte bara en process, det är ett bevis på vårt engagemang för noggrannhet och tillförlitlighet. År av forskning och utveckling har lett oss till ett noggrant tillvägagångssätt. Arkeologiska lämningar är kol-14 daterade, vilket säkerställer att informationen vi tillhandahåller inte bara är detaljerad, utan också pålitlig och exakt. Det förflutna kan vara svårfångat, men med våra verktyg tar vi det till nuet, så att du kan förstå och uppskatta det.

24Genetics historiska härkomststudie har sin egen enhet eftersom om vi analyserade sådana avlägsna perioder tillsammans med nyare, skulle dess vikt spädas ut, med tanke på att referensbasen för sådana forntida prover är logiskt sett mindre än den för nuvarande. Men genom att inkludera dem i ett specifikt avsnitt får dessa data den relevans de förtjänar och låter oss gå tillbaka i tiden, i detalj, över århundraden och årtusenden.

Andra sektioner som ingår i anor DNA-test

Testa genético de ancestría geografica

Geografiska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de ancestría étnica.

Etniska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de haplogrupo maternal.

Moderns anor

Ancestría paterna

Faderns anor

Test av ADN av ancestros. Informera om ADN neandertal.

Neandertal-DNA

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong