24G logotyp
0 0,00

Historiska anor

An-

Hälsa

Kostrådgivning

Pharma

Sporter

Hud

Personlighet

All in One

mikroorganismer

PROMOTION!

 Allt i ett + CROSSDNA gratis

Promo hudvård

299,00

299,00

Ancestría historica

Historiska anor

Genetiskt arv är en bok som berättar historier som överskrider generationer, och tack vare vetenskapens framsteg har vi nu nyckeln till att läsa dessa dolda sidor. Med vårt banbrytande historiska härkomsttest upptäcker du inte bara härkomsten av din härkomst, utan ger dig också ut på en tidsmässig resa som korsar epoker, civilisationer och landskap som bevittnade dina förfäders bortgång.

Denna expedition in i det förflutna är ingen trivial sak; det kräver en kombination av teknik, vetenskap och en passion för att reda ut mysterierna med mänskligt DNA. När du skickar ditt prov för analys behandlar vi det med den respekt och allvar det förtjänar. Vi jämför den med vår databank, som inte bara är en uppsättning genetiska sekvenser, utan snarare ett historiskt bibliotek av liv, kärlek, kamp och överlevnad.

Metodiken vi använder är resultatet av år av forskning och utveckling. Användningen av radiokolteknik är avgörande i denna process. Genom att korrekt datera arkeologiska lämningar säkerställer vi att informationen vi förser dig med inte bara är detaljerad, utan tillförlitlig och sanningsenlig. Det förflutna kan vara svårfångat, men med rätt verktyg tar vi det in i nuet så att du kan förstå och uppskatta det.

Resultatet är en rapport som inte bara ger dig fakta, utan tar dig i handen genom tiden. Genom att peka ut de tre förfäderskulturer som du har störst genetisk affinitet med, ger vi dig en karta som spårar vägarna och förbindelserna som dina förfäder kan ha rest. Var och en av dessa länkar är ett fönster till antika världar, till blomstrande samhällen, till traditioner och livsstilar som på något sätt är en del av din historia.

Vi är hedrade över att vara bron mellan dig och dina rötter, mellan nuet och den rika tapeten av mänsklig historia som är kodad i ditt DNA. Vi inbjuder dig att upptäcka, lära dig och få kontakt med det som har gjort dig till dig.

Andra sektioner som ingår i anor DNA-test

Test av ADN av ancestros. Informera geografisk.

Geografiska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de ancestría étnica.

Etniska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de haplogrupo maternal.

Moderns anor

Ancestría paterna

Faderns anor

Test av ADN av ancestros. Informera om ADN neandertal.

Neandertal-DNA

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong