24G logotyp
0 0,00

Genetisk karta

Ancients

hälsa

Nutrición

Farma

Sport

Hud

personlighet

All in One

mikroorganismer

Den genetiska kartan ger oss nyckelinformation för beslutsfattande

Genetiska kartor är det bästa verktyget när det gäller att få ut det mesta av din genetiska information. Men att veta vilken genetisk karta man ska få är inte alltid lätt. I den här artikeln kommer vi att försöka guida dig i valet av den genetiska kartan som passar dig bäst. Beroende på din budget och dina informationsbehov har du flera alternativ.

För det första, och om kostnaden inte är ett problem, är det bästa alternativet att förvärva hela sekvensen av genomet. Den innehåller cirka 3.000 3 miljoner genetiska markörer, varav cirka XNUMX % är kända för forskarsamhället idag. Denna kunskap kommer att expandera lite i taget tills vi till fullo förstår den mänskliga kroppens funktion (det kommer att ta tid ...).

För det andra, om du inte vill spendera så mycket, skulle nästa nivå vara exomet, som är ungefär 1,5 % av det mänskliga genomet (40 miljoner markörer), och där 85 % av relevanta vetenskapliga upptäckter görs. Du kan också välja exome om du letar efter komplexa mutationer som inte visas i vår 24Genetics Health DNA -testpanel.

Men vårt 24Genetics Health DNA-test är utan tvekan det bästa värdet för dina pengar. Vi analyserade 700.000 XNUMX genetiska markörer som täcker de viktigaste fynden av forskarsamhället och många av dem som nu undersöks, för att stödjas av vetenskapliga bevis under de kommande månaderna eller åren.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong