24Genetiktest av ADN
0 0,00

Etniska anor

An-

Hälsa

Kostrådgivning

Pharma

Sporter

Hud

Personlighet

All in One

mikroorganismer

PROMOTION!

 Allt i ett + CROSSDNA gratis

Promo hudvård

299,00

299,00

Ancestría étnica

Etniska anor

Nuvarande etniska härkomst är en fascinerande resa genom ditt samtida genetiska arv. Genom att studera ditt DNA går vi inte tillbaka i tiden till forntida civilisationer, utan lyfter snarare fram nuet och identifierar de nuvarande etniciteter som du delar genetiska band med. Denna utforskning speglar mångfalden och komplexiteten hos moderna befolkningar som utgör din personliga och unika historia.

Med varje DNA-prov vi får, åtar vi oss ett noggrant uppdrag för att dechiffrera det intrikata nätet av genetiska släktskap som länkar dig till nuvarande populationer runt om i världen. Vi använder en omfattande och detaljerad databas som vi noggrant har sammanställt genom åren, som innehåller representativa genetiska profiler av etniciteter från alla kontinenter. Denna databas har byggts upp genom omfattande forskning och internationella samarbeten, vilket säkerställer oöverträffad noggrannhet och representativitet.

Analysprocessen är fascinerande: vi bryter ner ditt genom i specifika segment och, en efter en, kontrollerar dem mot vårt datalager. Vi identifierar vilka delar av ditt DNA som resonerar med specifika etniciteter, från inhemska samhällen i Latinamerika, till stamgrupper i Afrika, till samhällen i de mest avlägsna regionerna i Asien eller Europa.

Men resan slutar inte där. Även om vi fokuserar på nuvarande etniciteter förstår vi att bakom varje etnisk grupp finns traditioner, språk och levnadssätt som berikar deras identitet. Därför, förutom den genetiska aspekten, tillhandahåller vi kontextuell information om dessa etniciteter, vilket ger dig en bredare bild som förbinder dig inte bara med din genetik, utan också med den rika kulturella mångfalden i den samtida världen.

Kort sagt, vi erbjuder dig en korrekt och uppdaterad titt på de etniciteter som du är genetiskt kopplad till, vilket gör att du kan förstå och fira din unika plats i den mänskliga mångfalden idag.

Andra sektioner som ingår i anor DNA-test

Test av ADN av ancestros. Informera geografisk.

Geografiska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de ancestría histórica.

Historiska anor

Test av ADN av ancestros. Informe de haplogrupo maternal.

Moderns anor

Ancestría paterna

Faderns anor

Test av ADN av ancestros. Informera om ADN neandertal.

Neandertal-DNA

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong