om oss

24Genetics är en europeisk bioteknikstart som redan är verksam inom mer än 90 länder. Skapat av ett internationellt lag av känd vetenskaplig prestige, är det redan det största europeiska företaget med genetiska tester av förebyggande och förfäder. Våra DNA-test är erkända av NCBI, den viktigaste genetiska organismen i världen. Vi är ett företag av mer variation av direkta tester till slutkonsumenten och anses vara den mest kompletta på marknaden


Varför välja 24Genetics?

8 24genetics team icon


FÖRSTA EUROPEISKA HÄLSA OCH ANCESTING TEST COMPANY

Med försäljning i mer än 90 länder är vi ett av de företag med högsta internationella tillväxt. I Europa är vi ledare i flera av våra produkter och vi började vara en av de viktigaste aktörerna i övriga regioner. Våra rapporter finns på mer än 5-språk.

7 24genetics team icon


ENDAST EN TEST,
7 RAPPORTER

Vi är DNA-företaget till konsumenten med den största produktportföljen i världen. Med ett kit har du allt. Du kan beställa ditt paket idag med 7-rapporterna. Eller du kan köpa en enda rapport (till exempel förfäder) och den dag du behöver det kan du fråga oss om någon av de övriga rapporterna eftersom du inte behöver skicka ett annat extraktionspaket.

5 24genetics team icon


Den mest kompletta genetiska testen
FRÅN MARKNADEN

Vårt förfäderstest kan visa ditt% DNA i mer än 550-regioner. Annan marknad Förfäder testar du kommer att se att de inte kan visa dig eller 50 regioner. Vårt hälsotest har mer än 250-sektioner (snart kommer de att vara mer än 500), jämfört med mindre än 100 från ledaren i USA. Jämför resten av våra test och du kommer att se att vi är de mest kompletta.

7 24genetics team icon


DEN BÄSTA TEKNIKEN:
ILLUMINA OCH ILLUMINA ENDAST

Billiga genetiska tester kan göras eller de kan vara bra. Vi har valt kvalitet. Vårt genetiska test är baserat på 100% på Illumina-tekniken, på Illumina-sekvenseringsmaskiner, med Illumina-chips och i europeiska laboratorier för att garantera högsta kvalitet.

3 24genetics team icon


MAXIMUM SÄKERHET:
VI HAR INTE DIN DATA ONLINE

Vi är medvetna om vikten av dina genetiska data och vi spelar inte det när det gäller att skydda dem. Vi vill inte ha din information exponerad, och att vi inte har det online verkar vara den högsta säkerhetsnivån vi kan genomföra.

2 24genetics team icon


Vi säljer inte
DIN GENETISKA DATA

De flesta av de stora företagen inom sektorn får sina fördelar genom att sälja dina genetiska data. Att sälja ett billigt test och sedan sälja DNA är en vanlig praxis, särskilt i icke-europeiska företag. Låt dig inte luras av låga priser, du måste vara medveten om vad som ligger bakom. Ta reda på.

1 24genetics team icon


AVSKILDHET
OCH MER PRIVATIVA

Vi tar din integritet till det yttersta. Vi går mycket längre än vad europeiska lagar kräver av oss. Från det ögonblick du utför testet blir ditt prov en anonym kod, och även din rapport kommer inte att ha ditt fulla namn.


DNA Internationa

×

Logga in