Sportgenetiskt test

Det sportgenetiska testet som kommer att göra skillnad

Det sportgenetiska testet är det perfekta verktyget för att få ut det mesta av dina träningspass. Träna hårt, ibland räcker det inte. Träning med intelligens är den viktiga och i din genetiska information är svaren. 

Sport DNA-test

Rapporter tillgängliga för kvinnor engelska, tyskfranskaitalienskpolska Och spanska

Sport DNA-test

 Rapporter tillgängliga för män engelska, tyskfranskaitalienskpolska Och spanska

Så enkelt som att gnugga en bomullspinne i munnen och dörrarna till sportgenetik öppnar för dig. Oavsett var du bor, skickar vi våra kit till alla hörn av världen och tar hand om allt. Om några veckor kommer vi att ge dig nödvändig information, baserad på din genetiska data, för att få ut mesta möjliga av dina träningspass och hjälpa dig att uppnå dina mål och undvika skador.

Det genetiska testet för 24Genetics är den mest kompletta på marknaden. Om vi ​​jämför den information vi tillhandahåller, är det mer än dubbelt så mycket som de mest konkurrenskraftiga sportgenetiska rapporterna. jämför oss 

Dessa är sektionerna i Sports Genetic Test of 24Genetics. 

Sport profil
 
I den här delen av genetiskt test Vi kommer att analysera hur du positionerar din genetik i kapacitet som kraft, motstånd, styrka, aerob kapacitet, lungkapacitet och återhämtning.
 
Muskulär profil
 
Vi kommer att se fördelarna med dina muskler för styrka, svaret på motståndsträning, skelettmusklerprestanda och muskelmattning, och vi kan även bedöma förmågan hos muskelregenerering enligt din genetiska kod. 
 
Metabolisk profil
 
Inte alla påverkas lika av idrottspraxis och har inte samma effekter. Vi kan se dina genetiska predispositioner till den globala nyttan av sport i kroppen, känsligheten mot insulin, din metaboliska effektivitet, hur det kan påverka ditt kroppsmassindex och även hur det kan påverka ditt kolesterol.
 
Skadriskrisk
 
Flera studier har associerat vissa genetiska mutationer för att få en större predisposition att drabbas av någon typ av skada. Vi kan se din allmänna disposition för att ha skador, sprickbildning på grund av överbelastning, risk för ledskador och risk för bristningar i senor och ligament. Denna information hjälper dig, din personliga tränare och din fysioterapeut att stärka de områden där du har större risk för skada.

Kardiovaskulär profil
 
Vi kan observera din förutsättning för att minska pulsationerna genom intensiv träning och ditt blodtrycksrespons i sportspraxis.

 

Det är viktigt att komma ihåg att detta är ett sportgenetiskt test och att den genetiska informationen från 24Genetics endast är giltig för forskning, information och utbildning. I inget fall gäller det för klinisk användning.

 

 

PRODUKTBOX 24GENETIK SPORT 2

Jag vill ha mina sporter genetiska test

 

GRATIS ÅLDER I

Frågor och svar: 

Hur är det här sportgenetiska testet gjort?
 
Vi skickar ett kit till ditt hem med några enkla instruktioner. Du behöver bara gnugga en bomullspinne i munnen. När du är klar tar du upp den eller skickar den tillbaka och inom några veckor får du resultatet i din e-postadress.


Till vilka länder kan du skicka detta test?
 
Vi skickar våra DNA-kit till alla länder i världen. I Europa och USA kommer vi att skicka det med kurir utanför detta område du välja om du vill att jag ska skicka ut per post eller om du föredrar du skicka ut och samla satsen av privata kurir.
 
 
Om jag är utsatt för någon typ av skada, är det säkert att jag kommer att bli skadad?
 
Svaret är nej. Att ha en genetisk predisposition mot någon typ av skada betyder inte att det kommer att påverka dig. Det betyder helt enkelt att du, baserat på din genetik, har en högre statistisk risk för att ha den skada. Den genetiska informationen tjänar oss att precis veta våra svaga och starka punkter för att kunna agera i enlighet därmed och kunna undvika många av dessa skador med korrekt träning.
 
 
Är allt beroende av mina gener?
 
Nej, vi är våra gener och våra erfarenheter. Dina gener kommer naturligtvis att påverka dig i alla delar av ditt liv, men hur du behandlar din kropp och ditt sinne kan göra skillnad. Genetiska tester hjälper oss att förstå varandra bättre.


 
Ska jag göra drastiska förändringar i min hälsa med data från ett genetiskt test?
 
Nej, alla förändringar som påverkar din hälsa måste övervakas av en läkare.

Är alla sport genetiska tester desamma?
 
Nej, eller liknande. Vårt test utförs på Illumina-utrustning (det mest prestigefyllda varumärket på marknaden), från 700.000-genetiska markörer och vår sportrapport är utan tvekan den mest kompletta på marknaden.

 

Var drar du slutsatserna i min rapport?
 
När DNA har blivit extraherat från dina celler och din genetik har lästs genom Illumina-teamen tillämpar vi den mest konsoliderade och relevanta sportgenetiska forskningen som det vetenskapliga samfundet erbjuder oss till din genetiska karta. I varje av de avsnitt vi anger i vilken genetisk studie vi baserar oss själva om du eller din medicinska personal vill förstå varför vi säger vad vi säger. Nedan följer några exempel på dessa studier.

PRODUKTBOX 24GENETIK SPORT 2

Jag vill ha mina sporter genetiska test

 

GRATIS ÅLDER I

Den genetiska informationen från 24Genetics är endast giltig för forskning, information och utbildning. I inget fall gäller det för klinisk användning.

 

Exempel på några studier som stöder vårt sportgenetiska test:

DNA Internationa

×

Logga in

×

POPUP 2021 saludplus