Dataintegritet. Skydda ditt genetiska arv.

I den digitala tidsåldern går tekniken framåt med stormsteg och detta har gjort det möjligt för förståelsen av vår genetik att nå oöverträffade nivåer. I denna fascinerande resa av självupptäckt är vi på 24Genetics stolta över att ligga i framkant och erbjuda dig insikt i vad ditt DNA berättar om dig. Men med detta privilegium följer ett avgörande ansvar: att skydda integriteten för våra användares genetiska data.

 

Den genetiska revolutionen

Vi lever i en spännande tid när genetik förändrar hur vi förstår vårt biologiska arv. Var och en av oss bär på en unik genetisk karta som kan avslöja värdefull information om vår hälsa, våra genetiska anlag och våra härkomster. På 24Genetics förstår vi omfattningen av denna revolution och är engagerade i att förse våra användare med verktygen för att säkert och tillförlitligt utforska deras DNA.

 

Förtroende för vetenskap och teknik

Varför pratar vi om vetenskap och teknik? Vetenskapen är den grundläggande och grundläggande pelaren i analysen av den genetiska informationen i ett biologiskt prov. Tusentals vetenskapliga forskningsstudier genomförs för att nå kontrasterande slutsatser om vad vårt DNA kan säga om oss, och teknologin gör att vi kan bearbeta enorma mängder information på ett smidigt och automatiserat sätt, vilket gör det möjligt för användare att komma åt denna värdefulla data på ett överkomlig kostnad. Våra klienters genetiska information måste skyddas, och förtroende är hörnstenen i vår relation med dem. På 24Genetics inser vi värdet av denna data och strävar efter att se till att varje användare litar på att vårt företag skyddar sin integritet. Våra system har de högsta cybersäkerhetsstandarderna och följer de strängaste reglerna för skydd av genetisk data.

 

 • Databehandlingssäkerhet

Från det ögonblick du bestämmer dig för att utforska ditt DNA med 24Genetics implementerar vi robusta säkerhetsåtgärder för att säkerställa integriteten och konfidentialiteten för dina genetiska data. När vi tar emot ditt DNA-prov tilldelas du en kod för att säkerställa din cybersäkerhet och anonymitet, så att det biologiska provet inte kopplas till ditt namn eller dina personuppgifter. Dessutom lagrar vi inte din information online för att skydda din integritet och, viktigare, vi säljer inte dina uppgifter till tredje part, ett åtagande som skiljer oss från andra företag i branschen.

Vi använder avancerade krypteringsprotokoll för att skydda information i varje skede av processen, från provinsamling till leverans av resultat.

 

 • Transparens i dataanvändning

Våra grundprinciper som företag inkluderar vikten av transparens i hanteringen av genetiska data. Det är därför vi på 24Genetics ger våra kunder tydlig information om hur deras data kommer att användas och erbjuder dem alternativ att kontrollera åtkomsten till deras information. Vi tror att transparens är avgörande för att bygga och behålla ditt förtroende.

Till exempel förstår vi alla att genetisk forskning spelar en avgörande roll för att främja vetenskaplig kunskap och är en viktig pelare för att främja mänsklig kunskap. På 24Genetics, vi har åtagit oss att respektera integriteten och rättigheterna för våra användare när vi utför genetisk forskning. I denna mening är deltagandet av våra klienters data i genetisk forskning som utförs av oss ett informerat och frivilligt val, där integritet alltid är en prioritet.

 

 • Rättsskydd och integritetspolicy

Vårt engagemang för integritetsvård är inte begränsat till löften. 24Genetics sticker ut när det gäller integritetsfrågor eftersom vi är ett europeiskt varumärke, uppbackat av strikt efterlevnad av europeiska lagar och förordningar för datasekretess, förmodligen den strängaste internationellt, som erbjuder mycket bättre skydd när det gäller konsumenträttigheter och integritet jämfört med andra regioner som USA Stater. På 24Genetics arbetar vi nära de relevanta enheterna för att säkerställa att våra processer uppfyller de högsta etiska och juridiska standarderna. Vi håller just nu på att erhålla certifiering till ISO 27001 , en internationell standard som fastställer krav för implementering, underhåll och ständig förbättring av ett ledningssystem för informationssäkerhet (ISMS). Detta system används för att skydda sekretess, integritet och tillgänglighet av information och tillhandahåller ett ramverk för informationssäkerhet, som hjälper organisationer att identifiera och hantera sina informationssäkerhetsrisker på ett effektivt sätt.

 

 • Bemyndiga användare

I sista hand, vi anser att våra användare bör ha kontroll över sin genetiska information. På 24Genetics erbjuder vi våra kunder möjligheten att bestämma hur de vill dela sin information och förse dem med verktyg för att aktivt hantera sin integritet och fatta välgrundade beslut om hanteringen av deras genetiska arv.

 

Slutsatser

Den genetiska revolutionen erbjuder en berikande resa mot att förstå vår biologiska identitet. På 24Genetics är vi stolta över att leda vägen, engagerade i våra användares integritet och säkerhet. När vi utforskar genetikens stora terräng förblir vi orubbliga i vårt löfte att vara väktare av den genetiska informationen från dem som litar på oss.

Kort sagt, vi är ett europeiskt varumärke som uppfyller och överträffar stränga europeiska lagar, som erbjuder ett bra skydd för konsumenterna. Dessutom säkerställer vi våra kunders cybersäkerhet och integritet genom att anonymisera deras DNA-prov, vi har inte informationen online för att ytterligare skydda det, och vi säljer inte data till tredje part, vilket är vanligt förekommande i andra företag i branschen.

På För oss är integritet inte bara en hänsyn, det är ett åtagande som vi har högsta prioritet varje steg på vägen. Med 24Genetics är din genetiska information i säkra och pålitliga händer.

Skrivet av Manuel de la Mata

Genetiker

Genetik och sportskador

Genetik och sportskador

Idrottsskador Skador är en av idrottarnas största bekymmer, eftersom de, oavsett vilken sport de utövar, utsätts för dem. Många gånger upprepar media att vissa sportfigurer ständigt återfaller från samma skada, men varför händer detta? De...

Läs mer
Historiska anor: en känslomässig resa till det förflutna

Historiska anor: en känslomässig resa till det förflutna

Upptäck dina djupaste rötter med den historiska anorrapporten från 24Genetics. Föreställ dig att kunna resa tillbaka i tiden, inte bara för att lära dig om världens historia, utan för att avslöja hur dina egna förfäder bidrog till att forma den. Det är precis vad vi erbjuder...

Läs mer
Genetik och bröstcancer

Genetik och bröstcancer

Bröstcancer, uppstår när celler i brösten börjar föröka sig okontrollerat, vilket resulterar i bildandet av tumörer. Om de lämnas obehandlade kan cancercellerna spridas i hela kroppen och bli dödliga. Denna typ av cancer är ett globalt hälsoproblem som påverkar...

Läs mer
Lungcancer och genetik

Lungcancer och genetik

Vad är lungcancer? Lungcancer består av okontrollerad multiplikation av maligna celler i lungepitelet. Det börjar vanligtvis i dessa organ och kan sprida sig till olika delar av andningsorganen, till och med nå lymfkörtlarna eller andra organ, som...

Läs mer
Vad är ett genetiskt test?

Vad är ett genetiskt test?

I dagens tid av vetenskap och teknik har genetik revolutionerat vår förståelse av ärftlighet och människokroppens funktion. Genetiska tester, även kända som DNA-tester, är en av de mest framträdande innovationerna inom detta område. Dessa tester har fått...

Läs mer
Vad är exponeringen och vilken påverkan har den på hälsan?

Vad är exponeringen och vilken påverkan har den på hälsan?

Hälsa är ett komplext begrepp där det är tydligt att flera faktorer av olika slag påverkar. Vissa av dem är relativt lätta att modifiera; hos andra är vår förmåga att påverka minimal eller noll; och andra är praktiskt taget statiska. Som vi har berättat för dig på...

Läs mer
Genetisk testning direkt till konsument

Genetisk testning direkt till konsument

Från färgen på våra ögon till våra anlag för vissa sjukdomar, våra gener påverkar våra liv avsevärt. Tack vare tekniska framsteg och branschledande företag som 24Genetics är personlig genetik nu mer tillgänglig än någonsin. Vad är...

Läs mer
Gauchers sjukdom och genetik

Gauchers sjukdom och genetik

Vad är Gauchers sjukdom? Gauchers sjukdom är en sällsynt autosomal recessiv (två kopior av en muterad gen måste finnas för att sjukdomen ska utvecklas) genetisk störning, som beror på ett underskott av ett lysosomalt enzym som kallas glukocerebrosidas, vilket orsakar lagring av...

Läs mer
  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong