Ancestry DNA-testning

Det mest kompletta Ancestry DNA-testet på marknaden.
MER INFO

PROMOTION!

SMARTA FÖRPACKNINGAR

199,00

199,00

förfädernas träd
förfäder produktlåda

Vår anorrapport visar var våra förfäder kommer ifrån. Vi går djupare än något annat test i världen.

 

Upptäck dina förfäder med ett Ancestrys DNA-test!

Vi jämför dina genetiska data med en omfattande DNA-databas, med genomiska markörer från många platser i världen. Tack vare genetiken som ärvts från dina förfäder kan vi fastställa geografiska områden och länder de kom ifrån. 24Genetics går djupare än något annat test i världen. Mer än dubbelt så många som de flesta.

Detta test utförs med hjälp av autosomalt DNA. Detta ger oss genetisk information från både fadern och modern, ärvt från tidigare generationer, går tillbaka hundratals eller till och med tusentals år.

Det finns olika metoder för att beräkna förfäders rötter, vilket ger olika resultat. Vi använder de bästa algoritmerna, och även om genetiska härkomster inte är en exakt vetenskap, kommer vi närmare och närmare. Tack vare vårt DNA-test, med över 700,000 XNUMX genetiska markörer, vi har tillgång till en otrolig detaljnivå.

Våra DNA-tester förbättras ständigt. Forskarna vid 24Genetics har tagit fram ett av de bästa DNA-testerna från Ancestry, med regionala data som tidigare inte hörts i släktforskningens värld.

Vår familjehistoria är lika unik och ofta okända. För första gången öppnar vetenskapen dörren för oss att upptäcka, genom vetenskapliga tester, var vi kom ifrån och var våra förfäder bodde.

Precis som resten av våra tester är detta DNA-test enkelt att utföra. Vi skickar dig ett kit med enkla instruktioner och instruktionsfilmer. Lägg bara in lite saliv i provröret som ingår i satsen och skicka tillbaka röret till oss, så skickar vi rapporten till dig om några veckor.

Ladda ner vårt exempel på Ancestry-rapport
Rapporter tillgängliga på engelska, franska, italienska, polska, spanska och tyska.

karta över förfäder
förfäder rapport test
Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

Namnet går hit

Namnet går hit

Placera

förfader-karta
Visste du att vårt DNA Ancestry Test kan visa dig var dina förfäder kommer ifrån?

Fler och fler människor undrar vad deras förfäders ursprung är. Vi tror vanligtvis att vi vet var våra förfäder kommer ifrån, även om denna information nästan alltid är begränsad till det lilla som våra föräldrar eller farföräldrar berättar om den förfadern som bodde i deras by och gifte sig med den där flickan som kom från en annan stad...

Om du tar ditt AncestryDNA-test kan du bli förvånad över resultaten, för kanske är dina förfäder i en hög andel länder som du inte föreställt dig eller, inom ditt land, är regionerna inte vad du förväntade dig.

Ett förfäders DNA-test är en genetisk studie av förfäder som ger dig information om var dina förfäder levde för många hundra år sedan.

Vår historia är också skriven i våra gener. Dessa gener har en sorts säkerhetskopia av var våra förfäder har bosatt sig. Men mer intressant är att stora historiska händelser också sätter sin prägel på vårt DNA, som hungersnöden under första världskriget till exempel.

Sedan en tid tillbaka kan denna medfödda nyfikenhet hos människor att veta deras ursprung tillfredsställas med informationen från ett genealogiskt DNA-test.

Detta anor DNA-test är utfört på Autosomalt DNA, som ger oss genealogisk information från både fadern och modern, ärvt i sin tur från tidigare generationer, går tillbaka mellan 25 och 30 generationer, som betyder 700 till 900 år i genomsnitt. Men vi kan till och med se genetiska spår från mer än 2,000 300 år sedan. De senaste 8 åren är irrelevanta för vår algoritm och kommer inte att visa var våra förfäder har bott under de föregående XNUMX generationerna eller så. Därför är det möjligt att det du kan ha vetat om dina relativt nya förfäder, genom dina föräldrar eller farföräldrar, inte stämmer överens med de uppgifter som vår rapport ger dig.

Processen är enkel. 24Genetics skickar ett förfäders DNA-test, inklusive ett DNA-provtagningskit, var du än är i världen. Du följer sedan några enkla instruktioner för att deponera en liten mängd saliv i ett konserverat rör och skicka tillbaka provet till oss. Vid mottagandet går vi vidare till sekvensering (process genom vilken den genetiska informationen extraheras från provet) i vårt laboratorium i Europa. Och slutligen tillämpar vi algoritmen, helt utvecklad av 24Genetics och baserad på tusentals studier som är internationellt erkända av vetenskapssamfundet, på denna genetiska information, med vilken vi får vår rapport.

Vårt DNA-ursprungstest visar var dina antropologiska rötter kommer ifrån. Vi jämför din genetiska karta med en omfattande DNA-databas med markörer från otaliga platser runt om i världen. 

Det finns olika metoder för att beräkna förfäders rötter, vilket ger olika resultat. Vi använder vad vi anser vara de bästa algoritmerna som, även om de är oprecisa i detalj, är korrekta i de väsentliga delarna.

Data som tillhandahålls av detta DNA härkomsttest är statistiska uppskattningar, och de visar inte vid något tillfälle exakta data, även om vi tack vare vårt test av över 700,000 XNUMX genetiska markörer kan gå in på djupet av detaljer.

24Genetics anorrapport kan visa tusentals geografiska områden. Medan andra DNA-tester bara kan indikera ett område inom en kontinent, eller som mest din procentandel per land, vi kan berätta hur många procent du har härstammar per stat, region eller till och med provins i många länder.

Många företag erbjuder familjespårningstjänster som kräver de rådatafiler som används för att få de genetiska rapporterna. Naturligtvis innehåller alla våra genotypningsprodukter en sådan rådatafil av din genetiska karta. Ändå råder vi alla som kommer att använda dessa tredjepartstjänster att säkerställa företagets integritet, säkerhets- och transparenspolicyer, eftersom rådata, förutom den information som behövs för familjespårning, innehåller mycket personlig information.

Läs mer ...

obehandlad

Har du redan beställt ett test från ett annat företag?

Om du redan har tagit ett genetiskt test från 23andme, Ancestry.com, FTDNA, MyHeritage eller ett annat företag, kan vi använda dina rådata för att skapa din 24Genetics Ancestry-rapport, som avslöjar vilka länder och regioner dina förfäder kom från, något som andra företag inte är kunna göra. Köp det bara i vår butik så får du snart din personliga rapport.

Vanliga frågor och svar

VILKA STEG SKA JAG FÖLJA FÖR ATT GÖRA DITT DNA-TEST?

Vårt kit innehåller ett dokument med instruktionerna, men vi har också gjort en video som beskriver stegen du bör följa. Klicka här för att se. Det är väldigt enkelt. När du har gjort det, skicka tillbaka salivprovet till oss, så extraherar vi din DNA-information i vårt laboratorium. Sedan kommer vi att tillämpa den algoritm som utvecklats och permanent uppdateras av oss, och vi kommer att få din 24Genetics-rapport. Du kommer att få den via e-post inom 3 till 6 veckor efter att du registrerat din provkod på vår webbplats.

KAN JAG ÅTKOMST DETTA TEST I MITT LAND?

24Genetics är ett europeiskt företag som verkar över hela världen. Vi kan skicka våra kit till alla länder i världen där du bor. Vi har flera logistikcenter runt om i världen, så för att vara så snabba och effektiva som möjligt skickar vi vårt kit till dig från den som ligger närmast din bostadsort. Fraktkostnaden är alltid gratis till alla länder. Samling ingår också i priset i många länder (USA, Frankrike, Spanien...). Om hämtning inte ingår i ditt land kan du skicka tillbaka kitet till oss per post, eller om du föredrar att vi hämtar det åt dig kan du hyra oss mot en extra kostnad. Allt-i-ett-paketet inkluderar alltid leverans och hämtning med expressbud över hela världen. 

ÄR ALLA ANTESTEST SAMMA?

Vissa härkomsttester från andra företag är väldigt grundläggande och ger dig väldigt lite information. Vårt test är baserat på den senaste analysen och vi analyserar mer än 700,000 24 genetiska markörer. I 175Genetics anorrapport har vi 1,500 länder och mer än XNUMX XNUMX regioner över hela världen, mer än dubbelt så många som det bästa härkomst-DNA-testet i USA.

VARFÖR DETTA ANTESTEST OCH INTE ETT ANNAT?

Helt enkelt för att vi kan åka dit andra inte kan.. Vi kan identifiera tusentals regioner i ditt DNA, vilket betyder att där andra säger till dig "du är från södra Europa", berättar vi vilka länder och i vilka regioner inom dessa länder. Och där andra bara lyckas berätta vilka länder, kommer vi att ange vilken stat eller region och till och med, i vissa områden, vilka provinser. Men detta är inte den enda anledningen om du vill veta dem alla, klicka här.

KAN NÅGON GÖRA DETTA ANTI-DNA-TEST?

Det stämmer, vem som helst, utan någon gräns, kan ta ett 24Genetics-test. För spädbarn eller äldre personer har vi ett speciellt kit som underlättar insamlingen av salivprovet i dessa fall. Ange bara detta i kommentarerna till din beställning, så skickar vi det till dig.

FÅR JAG INFORMATION OM MIN HÄRFÖR FRÅN MIN FARS ELLER MIN MAMMAs sida?

Både. Vår anorrapport visar dig information om både din faderns och moders anor, eftersom vi använder autosomalt DNA.

HUR MÅNGA GEOGRAFISKA REGIONER KOMMER JAG KUNNA SE I MIN RAPPORT?

På 24Genetics kan vi se mer än 1,500 XNUMX regioner över hela världen, mer än dubbelt så många som de flesta andra tester på marknaden.

KAN DU BERÄTTA FÖR MIG REGIONEN I RAPPORTEN 24 GENETICS ANESTRY?

24Genetics härkomsttest expanderar och förbättras varje dag. Den geografiska listan växer nästan varje månad, men vi listar för närvarande 175 länder och mer än 1,500 XNUMX regioner

Dessa är länderna och regionerna efter geografiskt område för vårt DNA-test av härkomst:

AFRIKA – 49 länder och över 230 regioner.
AMERIKA – 32 länder och över 130 regioner.
ASIEN – 43 länder och över 600 regioner.
EUROPA OCH RYSSLAND – 40 länder och mer än 600 regioner.
OCEANIEN – 11 länder och mer än 30 regioner.

EXAKT VAD KOMMER JAG FÅ NÄR JAG GÖR DETTA TEST?

Vi skickar dig en omfattande och personlig rapport till den e-postadress du registrerade ditt kit med. Dessutom, när du vill kan du begära din rådatafil, så skickar vi den till dig via e-post. Kom ihåg att rådatafilen är en elektronisk fil som innehåller din genetiska karta. På vår hemsida kan du ladda ner exempel på alla våra rapporter på flera språk.

HUR FUNGERAR 24GENETICS ANESTRY TEST?

I ditt DNA hittar vi märken som har bevarats genom århundradena. Dessa märken, som kallas mutationer, har mycket information lagrad i sig. Samtidigt är dessa mutationer endemiska i vissa delar av världen, så analysen av båda informationsbitarna gör att vi kan spåra tusentals regioner över hela planeten för att på djupet veta var du hör hemma.

VILKEN INFORMATION KAN JAG FÅ OM MINA FÖRFADDER GENOM ANESTRY DNA-TESTET?

Du kommer att känna till de platser som dina genetiska förfäder har passerat, inklusive procentsatser för var och en av regionerna, så att du vet var du kommer ifrån, med vikten av varje område.

VILKA ÄR BEGRÄNSNINGARNA FÖR DETTA TEST?

Genetiska härkomster är ingen exakt vetenskap. Våra algoritmer är baserade på statistiska populationsgenetiska beräkningar som ständigt utvecklas. Vår Deep Ancestry-algoritm är bättre idag än för ett år sedan, och den kommer att bli ännu bättre nästa år. Vi kommer att kunna se fler regioner och våra artificiella intelligenssystem kommer att ha avancerat ytterligare. I praktiken kommer vår förutsägelse i termer av kontinenter att förändras lite eller inte alls. Förutsägelsen på landsnivå kommer att kunna förändras mer. Och när vi går ner i detaljnivån till regioner och provinser kommer vår noggrannhet att bli högre och vi kommer att kunna identifiera fler olika regioner.

VILKA ÅR GÅR MINA ANTALTESTRESULTAT TILLBAKA?

Vårt anortest går tillbaka i genomsnitt 25-30 generationer (700-900 år). De senaste 300 åren är irrelevanta för vår algoritm, så den kommer inte att visa var vår familj har bott under de föregående 8 generationerna eller så. Däremot kan förfädersspår från upp till 2,000 70 år sedan (ca XNUMX generationer sedan) ses i vissa fall.

TAD OM MIN RAPPORT INTE VISAR REGIONER DÄR JAG VET ATT JAG HAR FÖRFÄDER, T.ex. MINA FAR-FOR-FOR-FOR-FÖRäldrar?

Ancestry genetiska tester är baserade på mutationer som sätter sig i familjer över hundratals år, så vår algoritm tar inte hänsyn till data från ungefär de senaste 250 åren (8 generationer). Eftersom 24 Genetics anortest går tillbaka 25 till 30 generationer, förväntas det att de regioner där våra mor- och farföräldrar har bott inte ingår. Du måste ta hänsyn till att tidigare generationer kan ha migrerat och bosatt sig för bara några generationer sedan, men de bär på mutationer i sitt DNA från en annan region, och det är dessa du ärver.

BEAKTAS ETNISK INFORMATION NÄR DU ERHÅMMAR DATA OM MIN HÄRFÖR?

24Genetics anorrapport är geografiskt. Ibland kan DNA visa vissa etniciteter som vi kan associera med vissa geografiska regioner.

KAN JAG ANVÄNDA DETTA TEST FÖR ATT TA reda på VILKA MINA FÖRÄLDRAR ÄR?

Nej, detta är inte ett faderskapstest; det är ett anortest, med vilket du kan se i vilka geografiska områden dina förfäder var bosatta.

â € <

Om du vill marknadsföra 24Genetics-tester, eller till och med ha ditt eget märke av genetiska tester, har vi den perfekta lösningen för dig. Besök vår partnerwebbplats och hitta din formel.

  0
  KUNDVAGN
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong