24G logotyp
0 0$

Ancestry DNA-testning

Det mest kompletta Ancestry DNA-testet på marknaden.
MER INFO

An-

Hälsa

Kostrådgivning

Pharma

sporter

Hud

Personlighet

All in One

mikroorganismer

PROMOTION!

 Allt i ett + Ancestrum GRATIS

Promo hudvård

279$

279$

förfädernas träd
förfäder produktlåda

Vår anorrapport visar var våra förfäder kommer ifrån. Vi går djupare än något annat test i världen.

 

Upptäck dina förfäder med ett Ancestrys DNA-test!

Lär känna dina rötter med våra genetiska tester och identifiera var ditt ursprung kommer från tusentals regioner. 24Genetics är en europeisk ledare inom etnicitetstester eftersom vi har komplexa genetiska algoritmer som analyserar dina gener och härkomst, så att vi kan ta reda på vad ditt ursprung är, både faderligt och moderligt.

Vi jämför din genetiska studie med en omfattande DNA-databas, med genomiska markörer från många platser i världen. Tack vare genetiken som ärvts från dina förfäder kan vi fastställa geografiska områden och länder de kom ifrån. 24Genetics går djupare än något annat test i världen. 

Detta test utförs med hjälp av autosomalt DNA. Detta ger oss genetisk information från både fadern och modern, ärvt från tidigare generationer, går tillbaka hundratals eller till och med tusentals år.

Det finns olika metoder för att beräkna förfäders rötter, vilket ger olika resultat. 24Genetics använder de bästa algoritmerna, och även om genetiska härkomster inte är en exakt vetenskap, kommer vi närmare och närmare. Tack vare vårt anor DNA-test, med över 700,000 XNUMX genetiska markörer, vi har tillgång till en otrolig detaljnivå.

Våra DNA-tester förbättras ständigt. Forskarna vid 24Genetics har tagit fram ett av de bästa DNA-testerna från Ancestry, med regionala data som tidigare inte hörts i släktforskningens värld.

Vår familjehistoria är lika unik som de ofta är okända. För första gången öppnar vetenskapen dörrarna. Det tillåter oss att vet, genom vetenskapliga bevis, var vi kom ifrån och var våra förfäder bodde.

Precis som resten av våra tester är detta genealogiska DNA-test enkelt att utföra. Vi skickar dig ett kit med enkla instruktioner och instruktionsfilmer. Lägg bara in lite saliv i provröret som ingår i satsen och skicka tillbaka röret till oss, så skickar vi rapporten till dig om några veckor.

Ladda ner vårt exempel på Ancestry-rapport
Rapporter tillgängliga på engelska, franska, italienska, polska, spanska och tyska.

karta över förfäder
förfäder rapport test
förfader-karta

Visste du att vår DNA- Ancestry Test kan visa dig var dina förfäder kommer ifrån?

 

Fler och fler människor undrar vad deras förfäders ursprung är. Vi tror vanligtvis att vi vet var våra förfäder kommer ifrån, men det mesta av denna information är begränsad till det lilla som våra föräldrar eller farföräldrar berättar för oss.

Om du gör ditt släkttest kan du bli förvånad över resultatet, för kanske är dina förfäder i en hög andel länder som du inte föreställt dig eller, inom ditt land, är regionerna inte vad du förväntade dig.

En förfäders DNA-analys är en genetisk studie av dina förfäder som ger dig information om var dina förfäder levde för många hundra år sedan.

Vår historia är också skriven i våra gener, som har en sorts säkerhetskopia av var våra förfäder har blivit bosatta. Men mer intressant är att även stora historiska händelser sätter sin prägel på vårt DNA, som till exempel svälten under första världskriget.

Sedan en tid tillbaka kan denna medfödda nyfikenhet hos människor att veta deras ursprung tillfredsställas med informationen från ett släktforskningstest.

 

 

Hur utförs DNA-test för anor?

 

Detta anor DNA-test utförs på autosomalt DNA, vilket ger oss genealogisk information från både fadern och modern, ärvt i sin tur från tidigare generationer. Vi kan gå tillbaka mellan 25 och 30 generationer, som betyder 700 till 900 år i genomsnitt, även om det är möjligt att se genetiska spår från mer än 2,000 XNUMX år sedan.

De senaste 300 åren är irrelevanta för vår algoritm och kommer inte att visa var våra förfäder har bott under de senaste 8 generationerna eller så. Därför är det möjligt att det du kan ha vetat om dina relativt nya förfäder, genom dina föräldrar eller farföräldrar, inte stämmer överens med de uppgifter som vår rapport ger dig.

Processen är mycket enkel. 24Genetics skickar dig ett förfäders DNA-test, inklusive ett DNA-provtagningskit, var du än är i världen. Du följer sedan några enkla instruktioner för att deponera en liten mängd saliv i ett konserverat rör och skicka tillbaka provet till oss. Vid mottagandet går vi vidare till sekvensering (processen genom vilken all genetisk information extraheras från provet) i vårt laboratorium i Europa. Slutligen tillämpar vi algoritmen utvecklad helt av 24Genetics på den genetiska informationen. Detta är baserat på tusentals studier som är internationellt erkända av vetenskapssamfundet.

Vårt DNA-ursprungstest visar var dina antropologiska rötter kommer ifrån. Vi jämför din genetiska karta med en omfattande DNA-databas med markörer från otaliga platser runt om i världen.

Det finns olika metoder för att beräkna förfäders rötter, vilket ger olika resultat. På 24Genetics använder vi vad vi anser vara de bästa algoritmerna som, även om de är oprecisa i detalj, är korrekta i de väsentliga delarna.

Data som tillhandahålls av denna genetiska testning av härkomst är statistiska uppskattningar, och de visar inte vid något tillfälle exakta data. Men tack vare vårt test av över 700,000 XNUMX genetiska markörer kan vi gå in på stort djup av detaljer.

24Genetics anorrapport kan visa tusentals geografiska områden. Medan andra DNA-tester bara kan indikera ett område inom en kontinent, eller som mest din procentandel per land, 24Genetics släktforskningstestet kan berätta din härkomstprocent per stat, region eller till och med provins i många länder.

Många företag erbjuder familjespårningstjänster som kräver de rådatafiler som används för att få de genetiska rapporterna. Naturligtvis innehåller alla våra genotypningsprodukter en sådan rådatafil av din genetiska karta. Ändå råder vi alla som kommer att använda dessa tredjepartstjänster att säkerställa företagets integritet, säkerhets- och transparenspolicyer, eftersom rådata, förutom den information som behövs för familjespårning, innehåller mycket personlig information.

â € <

Läs mer ...

obehandlad

Har du redan beställt ett test från ett annat företag?

Om du redan har tagit ett genetiskt test från ett annat företag kan vi använda dina rådata för att skapa din 24Genetics härkomstrapport, som avslöjar vilka länder och regioner dina förfäder kom från, något som andra företag inte kan göra. Köp det bara i vår butik så får du snart din personliga rapport.

Vanliga frågor och svar

VILKA STEG SKA JAG FÖLJA FÖR ATT GÖRA DITT DNA-TEST?

Vårt ancestry DNA-kit innehåller ett dokument med instruktionerna, men vi har också gjort en video som beskriver de steg du bör följa. Klicka här för att se. Det är väldigt enkelt, när du har gjort det, skicka tillbaka salivprovet till oss, så extraherar vi din DNA-information i vårt laboratorium. Sedan kommer vi att tillämpa algoritmen som utvecklats och permanent uppdateras av oss, och vi kommer att få din 24Genetics-rapport. Du kommer att få den via e-post inom 3 till 6 veckor efter att du registrerat din provkod på vår webbplats.

KAN JAG ÅTKOMST DETTA ANTESTEST I MITT LAND?

24Genetics är ett europeiskt företag som verkar över hela världen. Vi kan skicka våra härkomsttestsatser till alla länder i världen där du bor. Vi har flera logistikcenter runt om i världen, så för att vara så snabba och effektiva som möjligt skickar vi vårt kit till dig från den som ligger närmast din bostadsort. Fraktkostnaden är alltid gratis till alla länder. Samling ingår också i priset i många länder (USA, Frankrike, Spanien...). Om hämtning inte ingår i ditt land kan du skicka tillbaka kitet till oss via e-post, eller om du föredrar att vi hämtar det åt dig kan du hyra oss mot en extra kostnad. Allt i ett-paketet inkluderar alltid leverans och hämtning med expressbud över hela världen.

ÄR ALLA ANESTRY DNA-TESTER SAMMA?

Vissa härkomsttester från andra företag är väldigt grundläggande och ger dig väldigt lite information. Vårt test är baserat på den senaste analysen och vi analyserar mer än 700,000 24 genetiska markörer. I 175Genetics anorrapport har vi 1,500 länder och mer än XNUMX XNUMX regioner över hela världen, mer än dubbelt så många som det bästa härkomst-DNA-testet i USA.

VARFÖR DETTA ANTESTEST OCH INTE ETT ANNAT?

Helt enkelt för att vi kan gå dit andra inte kan. Vi kan identifiera tusentals regioner i ditt DNA, där andra säger till dig "du är från södra Europa", vi berättar vilka länder och i vilka regioner inom dessa länder, och till och med vilka provinser. Men detta är inte den enda anledningen om du vill veta dem alla, klicka här.

KAN NÅGON GÖRA DETTA ANTI-DNA-TEST?

Det stämmer, vem som helst, utan någon gräns, kan ta ett 24Genetics-test. För spädbarn eller äldre personer har vi ett speciellt kit som underlättar insamlingen av salivprovet i dessa fall, ange bara detta i kommentarerna till din beställning så skickar vi det till dig.

FÅR JAG INFORMATION OM MIN HÄRFÖR FRÅN MIN FARS ELLER MIN MAMMAs sida?

Både. Det genealogiska testet visar dig information om både din faderns och moders härkomst, eftersom vi använder autosomalt DNA.

HUR MÅNGA GEOGRAFISKA REGIONER KOMMER JAG KUNNA SE I MIN RAPPORT?

24Genetics kan se mer än 1,500 XNUMX regioner över hela världen, mer än dubbelt så många som de flesta andra tester på marknaden.

KAN DU BERÄTTA FÖR MIG REGIONEN I RAPPORTEN 24 GENETICS ANESTRY?

24 Genetics härkomsttestet expanderar och förbättras varje dag. Den geografiska listan växer nästan varje månad, men vi listar för närvarande 175 länder och mer än 1,500 XNUMX regioner.

Dessa är länderna och regionerna efter geografiskt område för vårt DNA-test av härkomst:

AFRIKA – 49 länder och över 200 regioner.
AMERIKA – 32 länder och över 100 regioner.
ASIEN – 43 länder och över 500 regioner.
EUROPA OCH RYSSLAND – 40 länder och mer än 550 regioner.
OCEANIEN – 11 länder och mer än 25 regioner.

EXAKT VAD KOMMER JAG FÅ NÄR JAG GÖR DETTA ETNISKA TEST?

Vi skickar dig en omfattande och personlig rapport till den e-postadress du registrerade ditt kit med. Dessutom, när du vill kan du begära din rådatafil, så skickar vi den till dig via e-post. Kom ihåg att rådatafilen är en elektronisk fil som innehåller din genetiska karta. På vår hemsida kan du ladda ner exempel på alla våra rapporter på flera språk.

HUR FUNGERAR 24GENETICS ANESTRY TEST?

Vi hittar märken i ditt DNA som har bevarats genom århundradena. Dessa märken, som kallas mutationer, har mycket information lagrad i sig. Samtidigt är dessa mutationer endemiska i vissa delar av världen, så analysen av båda informationsbitarna gör att vi kan spåra tusentals regioner över hela planeten för att på djupet veta var du hör hemma.

VILKEN INFORMATION KAN JAG FÅ OM MINA FÖRFADDER GENOM ANESTRY DNA-TESTET?

Du kommer att känna till de platser som dina genetiska förfäder har passerat, inklusive procentsatser för var och en av regionerna, så att du vet var du kommer ifrån, med vikten av varje område.

VILKA ÄR BEGRÄNSNINGARNA FÖR DETTA ANTESTEST?

Genetisk härkomst är ingen exakt vetenskap. Våra algoritmer är baserade på statistiska populationsgenetiska beräkningar som ständigt utvecklas. Vår Deep Ancestry-algoritm är bättre idag än för ett år sedan, och den kommer att bli ännu bättre nästa år, vi kommer att kunna se fler regioner och våra artificiella intelligenssystem kommer att ha avancerat ytterligare. I praktiken kommer vår förutsägelse i termer av kontinenter att förändras lite eller inte alls. Förutsägelsen på landsnivå kommer att kunna förändras mer, och när vi går ner i detaljnivån till regioner och provinser kommer vår noggrannhet att bli högre och vi kommer att kunna identifiera fler olika regioner.

ÄR DETTA GENETISKA TEST ANVÄNDBART FÖR ATT BEVISA ELLER LAGLIGT FÅ NATIONALITET?

Nej, härkomstmetoder är inte deterministiska, utan probabilistiska, och fungerar inte i något fall som ett juridiskt dokument för att erhålla ett lands nationalitet.

VILKA ÅR GÅR MINA ANTALTESTRESULTAT TILLBAKA?

Vårt anortest går tillbaka i genomsnitt 25-30 generationer (700-900 år). De senaste 300 åren är irrelevanta för vår algoritm, så den kommer inte att visa var vår familj har bott under de föregående 8 generationerna eller så. Däremot kan förfädersspår från upp till 2,000 70 år sedan (ca XNUMX generationer sedan) ses i vissa fall.

TAD OM MIN RAPPORT INTE VISAR DE REGIONER DÄR JAG VET ATT JAG HAR FÖRFÄDER, T.ex. MINA FAR-FOR-FOR-FOR- ELLER FAR-FAR-FAR-FOR-FÖRäldrar?

Ancestry genetisk testning är baserad på mutationer som sätter sig i familjer över hundratals år, så vår algoritm tar inte hänsyn till data från ungefär de senaste 250 åren (8 generationer). Eftersom 24Genetics härkomsttest går tillbaka 25 till 30 generationer, förväntas det att regionerna där våra mor- och farföräldrar har bott inte är inkluderade. Du måste ta hänsyn till att tidigare generationer kan ha migrerat och bosatt sig för bara några generationer sedan, men de bär på mutationer i sitt DNA från en annan region, och det är dessa du ärver.

MINA RESULTAT stämmer INTE MED MINA FÖRÄLDRAR, MINA FÖRÄLDRAR ELLER ENS SYSKON.

I våra anoranalyser studerar vi autosomala markörer, vilket innebär att de ger oss en gemensam sammanfattande information om faderns och moderns släktled, utan möjlighet att så skilja de två. Dessutom ärvs vissa anormarkörer inte från föräldrar till avkommor. Arv är inte exakt 50 % av all genetisk information från fadern och modern. Det finns två huvudfaktorer som kan leda till skillnader, även mellan syskon till pappa och mamma:

– För det första, av de 46 kromosomerna vi ärver, tillhör 23 varje släktlinje, dvs vi ärver inte all genetisk information från varje förälder. Därför är det möjligt att kombinationen av kromosomer du ärver från din far och mor inte helt representerar hela anor till dina förfäder.

– Dessutom sker i varje generation ett utbyte av fragment mellan kromosomerna. Detta är känt som genetisk rekombination. Det är en slumpmässig process och även om det finns vissa regioner i genomet där denna process kan vara vanligare, är det nästan omöjligt att uppskatta vilka fragment som kommer att rekombinera i varje generation och vilka fragment som kommer att ärvas till avkomman. Detta förklarar varför de nedärvda fragmenten varierar mellan släktingar, även mellan syskon till far och mor och följaktligen varierar även den genetiska informationen och härkomstsignalerna. 

ERBJUDER DU "FAMILY MATCHING" FÖR ATT SÖKA EFTER SLÄKT GENOM MITT DNA?

För närvarande erbjuder vi inte denna tjänst. Men för att hitta släktingar genom ditt DNA kan du begära din rådatafil, som innehåller din genetiska information för användning i andra plattformar som inkluderar denna tjänst. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar integritets- och databehandlingspolicyerna och rättigheterna för dessa plattformar för att säkerställa hur de hanterar din genetiska information.

BEAKTAS ETNISK INFORMATION NÄR DU ERHÅMMAR DATA OM MIN HÄRFÖR?

24Genetics anorrapport är geografiskt. Ibland kan DNA visa vissa etniciteter som vi kan associera med vissa geografiska regioner.

KAN JAG ANVÄNDA DETTA ANTESTEST FÖR ATT TA UT VILKA MINA FÖRÄLDRAR ÄR?

Nej, det här är inget faderskapstest – det är ett anortest, med vilket du kan se i vilka geografiska områden dina förfäder var bosatta.

â € <

Om du vill marknadsföra 24Genetics-tester, eller till och med ha ditt eget märke av genetiska tester, har vi den perfekta lösningen för dig. Besök vår partnerwebbplats och hitta din formel.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong