24Genetiktest av ADN
0 0,00

Ancestrum DNA-rapport (RAW DATA)

49,00

Uppmärksamhet! DNA-sekvensering ingår inte i denna produkt. Välj den här produkten endast om du redan har sekvenserats med ett annat företag och har en egen rådatafil

Få med Ancestrum, det mest omfattande härkomsttestet på marknaden. Enbart vårt anortest består av sju olika produkter: Geographic Ancestry, Etnisk Ancestry, Historic Ancestry, Maternal Haplogroup, Paternal Haplogroup, Neanderthal DNA och Celebrity DNA Matching. Upptäck det nu!

* Din specifika Ancestrum-rapport kommer att bero på data som ingår i din RAW DATA-fil. Leveranstiden är cirka en vecka.


Var är min exempelkod?
Din exempelkod finns uppe till höger i din 24Genetics-rapport.

Du kan också skicka din RAW DATA-fil vid ett senare tillfälle till info@24genetics.com

Ancestrum main
Ancestrum main
Ancestrum main
Ancestrum main

Se ett prov

Ancestrum main
Ancestrum main
Ancestrum main
Ancestrum main
Ancestrum main

Ancestrum är det första genetiska härkomsttestet som består av sju olika produkter... så att du kan ha ursprunget till ditt DNA så tydligt som möjligt. Känn ditt ursprung genom:

 • Geografiska anor: Det låter dig bestämma vad som är ursprunget till dina förfäder i ett aktuellt geografiskt sammanhang.
 • Etnisk härkomst: Gör att du kan definiera vilka etniska grupper i världen som din genetiska information med största sannolikhet kommer att tillhöra.
 • Historiska anor: Du kommer att kunna känna till dina förfäders mest troliga ursprung under varje period av historien, från jägare-samlare för mer än 10,000 XNUMX år sedan till de sista århundradena av samtida tidsålder.
 • Moderns DNA: Mitokondriella haplogrupper består av en serie mutationer som har ägt rum genom mänskliga populationers historia i mitokondriella DNA.
 • Faderns DNA: Y-kromosomhaplogrupper består av en uppsättning mutationer som har sitt ursprung i denna kromosom sedan Homo sapiens ursprung i Afrika.
 • Neanderthal-DNA: Ditt DNA jämförs med det från olika neandertal-prover som erhållits från arkeologiska platser.
 • Kändis DNA-matchning: Du kan ta reda på vilka kända personer från historien som mest sannolikt delar likheter med dina haplogrupper och därför tillhör samma faderliga eller moderliga släkt.
  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong