Allt i ett paket (7 rapporter)

269,00

Spara pengar och få ALLA våra rapporter till ett bra pris.

Inkluderar alla våra fullständiga rapporter:

 • An-
 • Hälso
 • Nutrigenetics
 • Farma
 • Sport
 • Hudvård
 • Talang

* Farmakogenetik, inte tillgänglig i USA.

present

Köp nu och få ditt gratis CrossDNA-test.

Särskilda rabatter beroende på antalet enheter du köper.

Enheter Pris/enhet
1 269,00
2 249,00
3 239,00
4 235,00
5+ 229,00

Om du vill veta vad dina gener säger om dig har du möjlighet att köpa ALLA våra rapporter till en otrolig rabatt. Tack vare vårt kompletta DNA-test kan du upptäcka all information som dina gener avslöjar.

Veta din ursprung och förfäder, den ditt hälsotillstånd och det anlag du har för vissa sjukdomar, oavsett om det är ärftligt eller mutationer. Dessutom, med detta Allt-i-ett-test från 24Genetics kommer du att kunna veta hur du korrekt konfigurerar en kost som är mer effektiv i din kropp, eller vilken droger har inte önskad effekt för dig. Du kan också ta reda på din sportprestation beroende på din genetik, din huds vårdbehov, eller vad dina gener säger om din talang och personlighet. 

Det mest kompletta DNA-testet i en förpackning med 7 rapporter.

Vad får jag med Allt i ett-testet?

Med 24Genetics kompletta genomtestkit kan du enkelt göra provtagningen själv hemma, följ bara instruktionerna för att deponera en liten mängd saliv i uppsamlaren och skicka provet till oss. I vårt laboratorium kommer vi att fortsätta att extrahera den genetiska informationen och tillämpa den algoritm vi har utvecklat, baserat på tusentals studier. Vi kommer att få dina genetiska rapporter (härkomst, hälsa, nutrigenetik, farmakogenetik, sport, hudvård, talang och personlighet). 

Med denna kompletta genetiska analys kommer du att kunna känna dig själv och anpassa din livsstil till dina anlag. Det är viktigt för dig att veta att detta test inte har något kliniskt värde, så innan du tar något drastiskt beslut rekommenderar vi att du konsulterar din husläkare.

 

Vilken information kommer jag att få reda på med detta fullständiga genetiska test?

24Genetics har utvecklat testet Allt i ett, där du genom 7 rapporter får all information relaterad till din genetik.

Förfäder

DNA innehåller mycket information om platserna där våra förfäder levde, till och med för mer än 700 år sedan. Lär dig mer om ditt ursprung och dina förfäder med anorrapporten i Allt i ett-testet.

Hälso

Genetikens inverkan på hälsan är tydlig. Generna vi ärver kan vara avgörande när det gäller att drabbas av vissa sjukdomar. Upptäck din genetiska predisposition för dessa sjukdomar med information om din genetik.

Nutrigenetics

Näring och kost påverkar inte alla människor på samma sätt, och genetik är en av faktorerna som betingar detta. Genom ett komplett test kommer du bland annat att kunna upptäcka vilken typ av diet som bäst passar dina behov, oavsett om det är i syfte att förbättra hälsan eller viktminskning.

Läkemedel

Hur droger påverkar din kropp kan påverkas av dina gener. Ta reda på vilka läkemedel som är mest effektiva med ett fullständigt genetiskt test.

Sporter

Oavsett om du är en professionell idrottare eller om du gillar att idrotta på din fritid erbjuder 24Genetics Allt i ett-testet dig den genetiska rapporten om din sportprestation, så att du kan utföra dina träningspass och övningar på det mest effektiva sättet.

Hud

Känner du till din huds behov? Den genetiska faktorn har en betydande inverkan på vilken typ av hud du har, såväl som den vård den behöver. Ta reda på vad ditt DNA säger om hur du vårdar din hud med 24Genetics Allt i ett-test.

Talang och personlighet

Många studier bekräftar att människors personlighet är starkt kopplad till deras genetiska arv. Även om det är en föränderlig aspekt genom åren, med 24Genetics omfattande genetiska analys kan du lära dig hur ditt DNA påverkar din talang och personlighet.

Kolla in våra exempelrapporter.

Sport

sportprofil

An-

hur man vet mitt ursprung

Hälso

Nutrigenetics

hudvård

Farma

Hudvård

hudvård

Talang

Vad ingår i paketet:

 • salivsamlare
 • Latex handskar
 • Instruktioner
 • Fraktpåse
 • Formulär för att registrera ditt kit.
KIT ADN för att köpa ett hus

video hur 24genetics s
Lätt att köpa och lätt att ta. Kolla på denna videon.

Ditt kit kommer att vara komplett i fyra enkla steg, och du behöver bara registrera det här

Den genetiska informationen som tillhandahålls av 24Genetics är endast giltig för forskning, information och utbildningsändamål. Det är inte i något fall giltigt för klinisk eller diagnostisk användning.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong