24Genetiktest av ADN
0 0,00

Allt i ett pluspaket

399,00

A DNA- och mikroorganismer test som inkluderar alla våra fullständiga rapporter.

Inkluderar alla våra fullständiga rapporter:

 • An-
 • Hälsa
 • Nutrigenetics
 • Farma
 • Sporter
 • Hudvård
 • Talang
 • mikroorganismer

* Farmakogenetik, inte tillgänglig i USA.

Särskilda rabatter beroende på antalet enheter du köper.

Enheter Pris/enhet
1 399,00
2 389,00
3+ 379,00

Om du vill veta vad dina gener och mikrobiota säger om dig kan du köpa ALLA våra rapporter till en otrolig rabatt. Tack vare All in One Plus Pack, vårt mest kompletta test, kan du upptäcka all information din kropp har om dig.

Känna till dina förfäders ursprung och ursprung eller din anlag för vissa sjukdomar. Med 24Genetics All in One Plus-paketet kan du också lära dig hur du korrekt konfigurerar en kost som är mest effektiv för din kropp eller vilka läkemedel som inte har önskad effekt. Du kan också lära dig om din atletisk prestation enligt din genetik, ditt hudvårdsbehov, eller vad dina gener säger om din talang och personlighet. Och dessutom erbjuder din mikrobiota information om din oral hälsa och andra patologier.

Den mest kompletta analysen, i en förpackning med 8 rapporter.

Vad får jag med allt i ett pluspaket?

Med 24Genetics genetiska och mikrobiota tester kan du enkelt ta provet själv hemma. Följ bara instruktionerna för att deponera en liten mängd saliv i uppsamlaren och skicka provet till oss. I våra laboratorier för DNA-genotypning och mikrobiotaanalys kommer vi att extrahera informationen från ditt prov och tillämpa den algoritm vi har utvecklat, baserat på tusentals studier. Vi kommer att få dina personliga rapporter (härkomst, hälsa, nutrigenetik, farmakogenetik, sport, personlighet, hudvård och mikrobiota), baserat på ditt DNA och din orala mikrobiota.

Med denna genetiska och mikrobiotaanalys kommer du att kunna känna dig själv och anpassa din livsstil till dina anlag. Det är viktigt att veta att detta test inte har något kliniskt värde, så innan du fattar några drastiska beslut rekommenderar vi att du konsulterar din husläkare.

 

Vilken information kommer jag att lära mig med denna genetiska analys och mikrobiotaanalys?

24Genetics har utvecklat Allt i ett plus-test, var genom 8 XNUMX rapporter du får all information om din organism.

An-

DNA innehåller mycket information om de platser som våra förfäder kan relateras till, upp till 700 till 900 år i genomsnitt. Lär känna ditt ursprung med anorrapporten i Allt i ett-testet.

Hälsa

Genetikens inverkan på hälsan är uppenbar. Generna vi ärver kan vara avgörande för utvecklingen av vissa sjukdomar. Upptäck din genetiska predisposition för hundratals sjukdomar med din genetiska information.

Nutrigenetics

Kosten påverkar inte alla människor på samma sätt, och genetik är en av faktorerna som betingar detta. Genom ett komplett test kommer du bland annat att kunna upptäcka vilken typ av diet som bäst passar dina behov, vare sig för att förbättra hälsan eller viktminskning.

Talang och personlighet

Många studier bekräftar att personlighet är starkt kopplad till genetiskt arv. Även om det är en föränderlig aspekt under åren, med en fullständig genetisk analys från 24Genetics kan du lära dig hur ditt DNA påverkar din talang och personlighet.

Pharma

Hur droger påverkar din kropp kan påverkas av dina gener. Ta reda på vilka läkemedel som är mest effektiva med en fullständig genetisk analys.

Sporter

Oavsett om du är en professionell idrottare eller om du gillar att idrotta på din fritid, ger 24Genetics All in One-testet dig en genetisk rapport om din idrottsprestation, så att du kan utföra din träning och övningar på det mest effektiva sättet.

Hud

Känner du till din huds behov? Den genetiska faktorn har en betydande inverkan på vilken typ av hud du har, såväl som den vård den behöver. Ta reda på vad ditt DNA säger om det bästa sättet att vårda din hud med 24Genetics All in One-testet.

mikroorganismer

Munnen är den del av kroppen som är mest utsatt för patogener och förändringar. Den orala mikrobiotan är den uppsättning bakterier som lever i vår mun och kan ge oss mycket information om vår munhälsa och andra patologier.

Kolla in våra exempelrapporter.

Sporter

sportprofil

An-

hur man vet mitt ursprung

Hälsa

Nutrigenetics

hudvård

Farma

Hudvård

hudvård

Talang

Vad ingår i paketet:

 • salivsamlare
 • Latex handskar
 • Instruktioner
 • Fraktpåse
 • Formulär för att registrera ditt kit.

video hur 24genetics s
Lätt att köpa och lätt att ta. Kolla på denna videon.

Ditt kit kommer att vara komplett i fyra enkla steg, och du behöver bara registrera det här

Den genetiska informationen som tillhandahålls av 24Genetics är endast giltig för forskning, information och utbildningsändamål. Det är inte i något fall giltigt för klinisk eller diagnostisk användning.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong