DNA-test för hudvård

Ditt hemliga vapen för att stoppa huden för tidigt åldrande

Din hud är unik och så måste du behandla den. Krämerna och behandlingarna är inte vettiga om du inte anpassar dem till dina specifika behov. Med DNA-testet för hudvård kommer du att kunna veta vilka behandlingar och krämer som anges för din hud ur genetisk synvinkel.

Vi analyserar hur din genetik påverkar hudens hydratisering, elasticitet och antioxidantkapacitet. Du kan identifiera om du har en genetisk predisponering för för tidig åldrande av huden och du kan agera i tid för att motverka det.

För tidig åldrande av huden är en komplex process som påverkas av genetiska och miljömässiga faktorer. De senaste vetenskapliga studierna har visat att genetiska faktorer kan påverka upp till en 60% variation i hudåldring mellan individer, medan resterande 40% beror på icke-genetiska faktorer.

Din hud förtjänar personlig vård och utgångspunkten är detta genetiska test där du verkligen kan se vad din hud behöver från insidan av dina celler.

SKIN X IN Rapporter tillgängliga i engelska, tyskfranskaitaliensk, polska Och spanska

dermagenetics rapportRapporter tillgängliga i engelska, tyskfranskaitaliensk, polska Och spanska

 

Dessa är de delar av vårt DNA-test för hudvård

Sköter om din hud

I det här avsnittet analyserar vi några av de kritiska faktorerna i hudens tidiga åldrande, såsom hudkänslighet, skydd mot förorening, glykering, antioxidantkapacitet etc. Vi kommer att analysera din genetiska förutsättning för miljöfaktorer som direkt påverkar vilken typ av grädde du ska använda.

I detta avsnitt kan vi också se din förutsättning att lida några sjukdomar som akne, psoriasis, etc.

Solen och din hud

Vi ser din genetiska predisposition på effekterna av solstrålning, din genetiska lätthet och solstrålar. I det här avsnittet kan vi veta din förutsättning för att få en snabbare bildåldring, som det är mycket tillrådligt att dagkrämerna har någon typ av skydd mot UV-strålar.

Foder din hud

Den första hudvården måste komma inifrån, och din näring kan vara nyckeln till några former av förtida åldrande av huden. Vissa näringsämnen är viktiga för din huds hälsa och det finns vissa mutationer som kan förhindra en korrekt absorption av dessa väsentliga näringsämnen. Att känna dina personliga behov hjälper dig att bättre förbättra din hud.

PRODUKTRUTA 24GENETIK HUD

Jag vill ha mitt genetiska test för hudvård

GRATIS ÅLDER I

Preguntas y Respuestas

 

Hur går det här testet och var kan jag göra det?

Det är väldigt enkelt Vi skickar satsen till någon plats i världen. Du behöver bara gnugga en bomullspinne i munnen efter mycket enkla instruktioner. Vi tar hand om allt och inom några veckor får du din rapport via e-post.

Ska jag göra drastiska förändringar i min hälsohantering med data från detta test?

Nej, någon förändring som påverkar din hälsa bör övervakas av en läkare.

Vad är det bästa jag kan göra när jag får den här rapporten?

Din rapport, som du kan se i det exempel som du kan ladda ner ovan, är lättförståeligt men den bästa fördelen du kan få är att ta det till samråd med din hudläkare eller ditt skönhetscenter.

Vad bygger den här studien på?

Vi tillämpar genetiska studier internationellt konsoliderade och accepterade av det vetenskapliga samfundet till din genetiska karta. Nedan ser du några av de studier som använts.

 

Den genetiska informationen från 24Genetics är endast giltig för forskning, information och utbildning. Det är under inga omständigheter giltigt för klinisk eller diagnostisk användning.

 

Några studier som vårt genetiska test för hudvård bygger på:

 

Denna DNA-studie för hudvård är baserad på mer än 300-studier, såsom de som anges ovan.

 

 

DNA Internationa

×

Logga in

×

POPUP 2021 saludplus