24G logotyp
0 0,00

DNA Origins Test

149,00

Mer än 1,500 XNUMX regioner: världens mest omfattande DNA Ancestry-test.

Gräv djupare i dina rötter... En mycket mer omfattande rapport än någonsin tidigare, med vår Deep Ancestry Technology. Medan andra tester bara kan indikera stora geografiska områden, kan vi visa din härkomst i procent per land och även efter regioner eller provinser inom länder. Mer än dubbelt så många regioner som det näst bästa laboratoriet.

present

Köp nu och få ditt kostnadsfria talangtest.

Särskilda rabatter beroende på antalet enheter du köper.

Enheter Pris/enhet
1 - 149,00
2 2.68% 145,00
3+ 6.71% 139,00

Vårt DNA Origins-test är det enda i världen som erbjuder data om regionalt ursprung: du kommer att kunna se dina förfäders rötter efter kontinent, land, stat och till och med provinser i vissa länder.

Denna rapport är baserad på en testa med 700,000 XNUMX DNA-markörer från dina salivceller. Den använder autosomalt DNA, så vi får genealogisk information från både faderns och moderns anor. Vi kan se information från förfäder för hundratals eller till och med tusentals år sedan. Den genomsnittliga tidsramen är för cirka 700 år sedan (mellan 20 och 30 generationer).

Kolla in DNA Origins testprovrapport

hur man vet mitt ursprung

Vad ingår i paketet:

 • salivsamlare
 • Latex handskar
 • Instruktioner
 • Fraktpåse
 • Formulär för att registrera ditt kit.

video hur 24genetics s
Lätt att köpa och lätt att ta. Kolla på denna videon.

Ditt kit kommer att vara komplett i fyra enkla steg, och du behöver bara registrera det här

Den genetiska informationen som tillhandahålls av 24Genetics är endast giltig för forskning, information och utbildningsändamål. Det är inte i något fall giltigt för klinisk eller diagnostisk användning.

  0
  Varukorg
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong