24G logotyp
0 0,00

DNA -testning

Kardiovaskulär hälsa månad.

RABATTER

PROMOTION!

All in One

Promo hudvård

299,00

299,00

Genetik är enkel
Vårt DNA-test är beviset

Vill du veta vad din genetik säger om dig? 24Genetics DNA-tester avslöjar information
om din genetik: ursprung, hälsa, kost och mycket mer.
Det spelar ingen roll i vilket land du bor. Vi skickar vårt kit hem till dig och tar hand om allt. Det är lika enkelt som att använda vårt saliv DNA-kit
Europas ledande genetiska företag

LEDANDE EUROPEISKA FÖRETAG

24Genetics är ett ledande DNA-testföretag, med tusentals kunder i mer än 100 länder. Laboratoriearbetet och all algoritmisk bearbetning av 24Genetics görs i Europa och naturligtvis, enligt europeisk lag. Vi tar integriteten till det yttersta, även utöver vad europeiska regleringar kräver. På 24Genetics handlar vi inte med våra kunders data. De flesta av de stora företagen i branschen gör vinster genom att sälja sina kunders genetiska data,
Vi gör inte.

Läs mer.

fullständigt genetiskt test

ETT DNA-TEST, 7 RAPPORTER

24Genetics är företaget med det största utbudet av DNA-tester i världen. Med bara ett DNA-kit kan du få våra 7 rapporter: härkomst, hälsa, nutrigenetik, hudvård, talang och personlighet, sport och farmakogenetik.
Men du kan också köpa ett enstaka DNA-test online idag och senare beställa vilken annan rapport som helst, du behöver inte skicka in ytterligare ett salivprov: med den information vi redan har om dig kan vi utföra resten av DNA-studierna. Och det här är bara början. Vi kommer att kunna erbjuda dig mer användbar information.

Läs mer.

fullständigt dna -test

DE MEST OMFATTANDE DNA-TESTERNA PÅ MARKNADEN

Jämför bara antalet avsnitt. Andra tester kan bara se dina anor i ett fåtal regioner, vi gör det i tusentals. Andra visar dig en handfull egenskaper relaterade till sport, kost eller hud, vi erbjuder dig kompletta rapporter med hundratals avsnitt, så att du vet allt om din genetik. Men det är inte allt: våra algoritmer är mycket mer avancerade och vi ligger två år före alla DNA-test på marknaden. Våra DNA-tester och genetiska rapporter har all möjlig information om dina gener.
Få reda på mer.

Läs mer.

24g affärspartners logotyp
Har du funderat på att distribuera genetiska tester?

Hjälp dina patienter eller kunder att njuta av deras bästa hälsa och välbefinnande och göra det till en del av din verksamhet.

rådata

Har du redan ett genetiskt test från ett annat företag?

Om du redan har tagit ett genetiskt test från ett annat företag kan vi använda rådata från din genetiska karta för att skapa dina 24Genetics-rapporter: härkomst, sport, nutrigenetik, hudvård, etc. Beställ dina rapporter nu och få ut det mesta av din genetiska information.

  0
  KUNDVAGN
  din vagn är tom
   Kalkylera Frakt
   Applicera kupong